Dávid Hrdý Rôzne

Slnko, hudba a dobrá nálada: Duchonka opäť ožije hudobným festivalom

Tradičný hudobný festival sa pod novým názvom uskutoční v dňoch 26. a 27. júla. Tešiť sa opäť môžeme na Horkýže Slíže či Majka Spirita. Oslovili sme dramaturga festivalu Jula Viršíka, aby nám povedal niečo o tomto ročníku.

Ilustračný obrázok k článku Slnko, hudba a dobrá nálada: Duchonka opäť ožije hudobným festivalom
Zdroj: TASR

Hudobný festival priláka každoročne ľudí z celého okresu i mimo neho. Duchonka sa počas konania tohto festivalu stane stredobodom topoľčianskeho okresu. Združia sa v nej totižto známe tváre a kapely slovenskej hudobnej scény. Napríklad v piatok 26.júla si budú môcť diváci vychutnať vystúpenia skupín Horkýže slíže či teatro punkovú kapelu BijouTerrier alebo IMT Smile. V sobotu 27. júla nás svojimi veselými tónmi roztancuje Polemic a Ego nám možno zdôrazní svojim letným hitom, že žijeme len raz!

Záujem je veľký aj tento rok. Opýtali sme sa teda Jula Viršíka, či sú ešte vstupenky k dispozícií. „Informácie o počte predaných vstupeniek nezverejňujeme. Ale voľných je ich stále dosť“, odpovedal. Takže ešte stále máme možnosť si ich zakúpiť.“Hudba, tanec, klobása“, zavtipkoval Julo Viršík pri našej otázke, na čo sa môžu ešte návštevníci tešiť. Minimálne jeho prvé dve slová sú dostatočným ťahákom pre nás všetkých.„Príďte, dobrých ľudí sa všade veľa zmestí“, dodal na záver na záver Julo Viršík.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM