Katarína Jankeje Rôzne

Smutná správa pre mnohých: Rally Tríbeč sa tento rok napokon neuskutoční!

Týmto vás rozhodne nepotešíme. Aj napriek avizovanému pokračovaniu podujatia Rally Tríbeč, sa Topoľčanci atraktívnej akcie tento rok nedočkajú.

Ilustračný obrázok k článku Smutná správa pre mnohých: Rally Tríbeč sa tento rok napokon neuskutoční!
Zdroj: Dnes24.sk

Rally Tríbeč sa môže pochváliť dlhou históriou, od roku 1976 sa súťaž postupne vypracovala medzi špičku slovenských rally pretekov. V posledných rokoch však sláva okolo Rally Tríbeč bohužiaľ upadla. O to viac sa nielen nadšenci motorov, ale aj samotní Topoľčanci potešili po oznámení, že túto jeseň si konečne opäť vychutnáme známu adrenalínovú súťaž.

Najskôr preloženie, neskôr úplne zrušenie

Podľa prvých informácií boli preteky naplánované na 11. – 12. septembra. Ako však neskôr organizátori informovali, Rally Tríbeč sa malo presunúť. „Posledné kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2015 – Rally Tríbeč 2015 sa bude konať v novom termíne 9. – 10. október. Organizačný výbor Rally Tríbeč 2015 bol nútený k tomuto kroku pristúpiť z dôvodu rozsiahlych opráv komunikácií práve v miestach, kadiaľ majú smerovať rýchlostné skúšky Rally Tríbeč 2015, čo má samozrejme vplyv na vydávanie potrebných povolení na Uzávierku a Zvláštne užívanie komunikácií.

Pred pár dňami však na oficiálnom facebook profile pribudla naozaj zlá správa. „Práve v tomto momente už mali byť podľa plánu zverejnené Zvláštne ustanovenia ku podujatiu Rally Tríbeč 2015. O to viac nás mrzí, že musíme všetkým priaznivcom motoristického športu oznámiť zrušenie tohto podujatia z organizačných dôvodov,“ uvádza sa v stanovisku organizátorov.

Sklamanie fanúšikov

Neočakávané zrušenie obľúbených pretekov nahnevalo viacerých ľudí, na sociálnej sieti behom niekoľkých chvíľ pribudli odkazy ako: „Jedna vec, na ktorú sa dá v Topoľčanoch pozrieť, aj to zas nebude!“, či „Človek sa teší a nič z toho, najskôr sa to vraj malo presunúť a teraz sa to zrušilo úplne. Hotová katastrofa“.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM