Katarína Jankeje Kultúra

Špeciálny PREHĽAD: Čo sa dá v Topoľčanoch zažiť počas tohto týždňa?

Nesedieť doma, ale vyraziť si von, to dokáže neraz príjemne vyventilovať hlavu. Pozrite, aj toto sa u nás chystá.

Ilustračný obrázok k článku Špeciálny PREHĽAD: Čo sa dá v Topoľčanoch zažiť počas tohto týždňa?
Foto: Dávid Hrdý

Galakoncert La Gioga

9. november o 19.00, Spoločenský dom Topoľčany

V Topoľčanoch si už čoskoro užije nevšedný hudobný zážitok. Mestské kultúrne stredisko si na pondelok 9. novembra pripravilo galakoncert zoskupenia La Gioga. Zaujímavý koncert pop-operného tria odštartuje o 19.00 hod. večer v priestoroch Spoločenského domu. V rámci podujatia sa môžete tešiť aj na Petra Ševčíka, rodáka z Topoľčian a absolventa Konzervatória Dezidera Kardoša. Špeciálnym hosťom večera bude známa speváčka Natália Hatalová.

Lampiónový sprievod sv. Martina

11. november o 16.30, pred Galériou, Námestie M. R. Štefánika Topoľčany

V meste nám vyrastá nová tradícia. V stredu 11. novembra na Martina sa uskutoční Lampiónový sprievod sv. Martina. Podujatie začne pred Galériou na námestí o 16.30, sprievod sa spoločne premiestni na Margarétku na sídlisku Juh, kde sa aj lampióny resp. balóny šťastia vypustia.

Komorný koncert Ad Libitum z Budapešti

10. november o 18.00, Koncertná sála SKDK Topoľčany

Topoľčianska jeseň plná kvalitných koncertov pokračuje. V utorok 10. novembra na nás čaká ďalšie pokračovanie zo série podujatí Topoľčianskej hudobnej jesene. Tríbečské osvetové stredisko v spolupráci s mesto si v koncertnej sále Súkromného konzervatória pripravilo komorný koncert Ad Libitum z Budapešti.

Petit Défilé IV.

12. november o 18.00, štúdio SKDK Topoľčany

V štúdiu Konzervatória Dezidera Kardoša bude už tradične pre topoľčianske publikum pripravené zaujímavé podujatie. Tanečný projekt Petit Défilé IV. je zameraný na techniku ľudového tanca realizovaný v spolupráci so študentmi výtvarného umenia. Témou bude príprava mladej nevesty do stavu manželského.

Jesenný blšák

13. november o 10.00, Happy Kids Topoľčany

V Happy Kids tento týždeň prebehne Mini Jesenný blšák, podujatie určené pre všetkých, ktorí chcú nakupovať, predávať, či vymieňať. Burza oblečenia, vecí a handmade tovaru prebehne od 10.00 hodiny rána až do popoludnia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM