Katarína Jankeje Rôzne Rôzne

Stovky bublín nad hlavami v jedinom okamihu: Vieme, kde v okolí si túto parádu vychutnáte!

Zaujímavé podujatie Deň bublín 2015 sa bohužiaľ v Topoľčanoch zatiaľ nechystá. Nezvyčajný pohľad na množstvo pestrofarebných bublín si však budete môcť užiť vo viacerých okolitých mestách.

Ilustračný obrázok k článku Stovky bublín nad hlavami v jedinom okamihu: Vieme, kde v okolí si túto parádu vychutnáte!
Zdroj: TASR

Študenti prišli pred rokom s originálnym nápadom, zaplniť slovenské mestá bublinami. Stretnú sa s bublifukom v ruke, aby spoločne vyslali k oblohe nespočetné množstvo bublín. Podľa organizátorov bubliny vytvoria očarujúcu atmosféru a spríjemnia okoloidúcim letné horúce dni.

„Druhý ročník Bubble day so sebou nesie aj novú myšlienku a to, že je Bez hraníc,“ uvádzajú organizátori podujatia, ktorí vysvetlili, že nejde len o podujatie, ale o myšlienku, ktorá búra bariéry, posúva hranice a prináša nové priateľstvá.

V našom meste sa akcia zatiaľ neplánuje, organizátori však stále ponúkajú možnosť registrácie pre lokálnych záujemcov a iniciátorov, ktorí majú záujem o zrealizovanie Bubble Day vo svojom meste. Viac informácií hľadajte na oficiálnom webe. Miest, kde prebehne naozaj nezvyčajná akcia je viacero, stačí si vybrať. V utorok 25. augusta o 16.00 hodine sa bublinami zaplní Nitra, Partizánske, Bánovce nad Bebravou, či Prievidza.

Čítajte aj:

August klope na dvere: 5 akcií v Topoľčanoch a okolí, na ktorých nesmiete chýbať!

Foto: ilustračné

Bubble day 2014
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM