Lucia Lauková Kultúra

Súťaž pre všetkých fotografov: Najlepšie zábery z regiónu získajú hodnotné ceny!

Fotografi objavujú krásy nášho regiónu. Za najlepší záber môžu získať hodnotné ceny. Záujemcovia sa ešte stále môžu prihlásiť.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž pre všetkých fotografov: Najlepšie zábery z regiónu získajú hodnotné ceny!
Foto: Rastislav Búgel

Niekoľko desiatok fotografií už prišlo do súťaže, ktorú vyhlásil internetový portál regionnitra.sk. Webová stránka spravovaná Nitrianskym samosprávnym krajom (NSK) sa zameriava na prezentáciu turistických atrakcií a možností na trávenie voľného času v Nitrianskom kraji. Počas leta vyhlásila súťaž s názvom Toto leto-urob foto. Zapojiť sa do nej môžu amatérski i profesionálni fotografi, ktorých úlohou je objaviť zaujímavé miesta v nitrianskom regióne a priblížiť ich zaujímavými fotografiami.

„Pobehaj región Nitra. Objav jeho tajné i všedné miesta a všetko zvečni na fotkách. Je jedno, čím to odfotíš, hlavne vyber ten najlepší záber a pošli nám ho,“ vyzývajú fotografov organizátori súťaže.

Všetky fotky budú zverejnené na sociálnej sieti, kde ich bude môcť verejnosť hodnotiť. „Autori fotografií s najväčším počtom lajkov v albume budú odmenení víkendovými pobytmi pre dvoch. Najlepšiu fotografiu bude vyberať odborná komisia. Jej autor získa počítač MacBook Air 13,“ pripomínajú organizátori. Podľa pravidiel súťaže môže jeden autor poslať spolu maximálne desať fotografií a všetky musia byť nasnímané na území Nitrianskeho kraja. Fotky je možné posielať do 23. 10. 2016. Súťaž bude vyhodnotená do konca októbra.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM