Katarína Jankeje Správy

TOP 5 spravodajských momentov týždňa: Desivá nehoda, Mikuláš či zmeny cestovného poriadku

V Topoľčanoch priniesol mnoho zaujímavého aj uplynulý prvý decembrový týždeň. My sme sa pozreli na udalosti, ktoré najviac zarezonovali v našom meste. Čo všetko zaujalo našich čitateľov? Pozrite si PREHĽAD.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 spravodajských momentov týždňa: Desivá nehoda, Mikuláš či zmeny cestovného poriadku
Zdroj: Dnes24.sk

V decembri nastanú veľké zmeny v cestovnom poriadku, ktoré sa dotknú aj viacerých spojov jazdiacich z Topoľčian. Novýporiadok vstupuje do platnosti už od 14. decembra 2014. U viacerých prímestských spojov, ktoré idú cez naše mesto, nastanú poriadne zmeny. Preštudujte si ich v článku: Jazdíte z Topoľčian autobusmi? Prehľad zmien cestovného poriadku!

Desivo vyzerajúca nehoda sa odohrala minulý týždeň medzi obcami Ludanice a Chrabrany. Skoro ráno došlo na tomto úseku k nárazu auta Škoda Octávia do stromu. 49-ročný vodič idúci smerom na obec Chrabrany po prejdení zákruty prešiel do protismeru, kde narazil do stromu. Pri nehode sa traja spolujazdci zranili ťažko. Viac informácií o nehode nájdete v článku: Hrozivo vyzerajúca nehoda: Vodič (49) vpálil do stromu, spolujazdci skončili s ťažkými poraneniami!

Tradičná akcia Vítanie svätého Mikuláša v našom meste opäť pritiahla desiatky a desiatky malých detí aj s rodinami. Netrpezlivé čakanie na známu postavu v červenom odeve návštevníkom spríjemnili juniorské mažoretky z TOSUMY, ktoré odtancovali viaceré choreografie. Okrem nich sa predviedli aj mladé spevácke talenty, Júlia Golská či Natália Ondrejmišková. Ak ste zvedaví, ako to vyzeralo v piatok na námestí, pozrite si naše fotografie a videá.

V minulom týždni sme sa tiež pozreli na nezamestnanosť absolventov našich stredných škôl v rámci analýzy inštitútu INEKO. Ak vás zaujíma aké percentá nezamestnaných absolventov dosahujú jednotlivé školy v Topoľčanoch, prečítajte si náš článok: Rebríček nezamestnanosti absolventov: Tieto topoľčianske školy dopadli najlepšie!

Dve víťazstvá počas jedného zápasu. Okrem skvelej výhry našich hokejistov nad favoritom z Bardejova, sa minulý týždeň na štadióne uskutočnila charitatívna akcia Hoď plyšáka. Z plných vriec plyšových hračiek sa budú tešiť desiatky detí z detského domova v Topoľčanoch. Video zo zápasu si môžete pozrieť v článku: Hokejisti zdolali lídra z Bardejova, v zápase čaroval Račko!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM