Katarína Jankeje Rôzne

TOP klikané videá na webe z Topoľčian: Topoľčianska zlatokopka, Harlem shake i hádzaná!

Už niekoľko rokov je tu doba internetu a technika sa posúva vpred míľovými krokmi. Takmer každý mobil poskytuje možnosť kvalitného nahrávania a za ten čas sa na internete objavilo množstvo zaujímavých videí aj z Topoľčian. Pozrite si tie najklikanejšie z portálu Youtube.

Ilustračný obrázok k článku TOP klikané videá  na webe z Topoľčian: Topoľčianska zlatokopka, Harlem shake i hádzaná!
Zdroj: YouTube.com

Hlavným ťahačom klikov na Youtube je topoľčianske duo GYPSI Čáve. Na ich hit Topoľčianska zlatokopka si kliklo až neuveriteľných 362-tisíc ľudí. Chlapci sú stálicami na Youtube, ich hity a živé vystúpenia dosahujú v prezretí veľké čísla. Do topiek tých naj videí patrí aj topoľčianska verzia mánie z roku 2012 Harlem shake Slovakia (44 658). Len o pár kliknutí menej získalo video našich hádzanárov. Krátke video zachytáva kuriozitu zo zápasu, kedy lopta zostala zakliesnená v konštrukcii bránky.

Veľkej pozornosti sa dostalo aj tanečnému bláznovstvu na parkete z dielne talentovanej tanečníčky a choreografky LADY MEL (33 884). TOP-ku uzatvára vianočné vystúpenie známej nitrianskej kapely Horkýže Slíže s piesňou Líza a Wendy v našom meste (17 770 klikov).

Upozorňujeme, že 5 vybratých TOP videí z Topoľčian nepredstavuje reálny rebríček najklikanejších videí, ide o výber redakcie Topoľčany 24. Nie sú tu zaradené videá vyprodukované médiami, či videá s nevhodným obsahom. Rovnako sme vynechali aj nedôstojné videá vo vzťahu k „účinkujúcim“. Niektoré sme taktiež mohli omylom prehliadnuť.

Všetky videá nájdete v našej videogalérií.

Foto: Youtube

TOP klikané videá na internete z Topoľčian
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM