Katarína Jankeje Šport

Topoľčanci a florbal? Naši chlapci valcujú ligu!

Florbal patrí k menej známym a vyhľadávaným športom v Topoľčanoch. V našom meste však máme úspešný tím talentovaných florbalistov, pričom mužský oddiel Rebelov v aktuálnej sezóne valcuje svoju ligu.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčanci a florbal? Naši chlapci valcujú ligu!
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Topoľčiansky športový klub ŠK 91 Rebels funguje už od roku 1991 ako hokejbalový tím, v roku 2007 sa vytvoril aj mužstvo florbalistov. Postupne pod jeho hlavičkou vzniklo viacero oddielov, dnes florbal v meste hrajú deti, dorastenci, muži, ale aj ženy. Po kádrových problémoch v minulosti sa mužský tím dal opäť dokopy a svojimi výkonmi v aktuálnej sezóne 2014/2015 valcuje ligu.

V momentálnom hodnotení základnej časti druhej ligy západ sa Rebeli z Topoľčian držia na skvelom prvom mieste so ziskom 26 bodov. Druhá priečka patrí klubu zo susedného Partizánskeho (22 bodov) a trojicu top tímov uzatvára Považská Bystrica (21 bodov). Ak sa pozrieme na hodnotenie hráčov, v prvej desiatke figurujú traja hráči, Filip Vaško (3. miesto), Michal Ohaňka (9. miesto) a Jakub Gálet (10. miesto). Chlapci si najbližšie zahrajú v sobotu 7. februára v priestoroch haly Strednej odbornej školy drevárskej na Pílskej ulici.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM