Katarína Jankeje Rôzne

Topoľčanci, užite si voľné dni poriadne: Víkendové podujatia, ktoré vám odporúčame zažiť

Blížiaci sa víkend so sebou prináša v meste a okolí akcie rôzneho druhu. My vám prinášame niekoľko tipov na podujatia, ktoré odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčanci, užite si voľné dni poriadne: Víkendové podujatia, ktoré vám odporúčame zažiť
Zdroj: TASR

FÍHA TRALALA

piatok o 17.00, Dom kultúry Partizánske

Produkcia Fíha tralala prinesie do Partizánskeho rozšírenú verziu najnavštevova­nejšieho divadelného predstavenia pre deti súčasnej slovenskej tvorby. Odznejú obľúbené detské hity ako BUM BÁC, BUNKA, LÚKA, IDEM KVA KVA K VÁM, či BAGER A TATROVKA. Predstavenie štartuje v piatok o 17.00 hodine v priestoroch Domu kultúry.

Búrlivá jar

piatok o 18.30, Divadlo Andreja Bagara Nitra

Predstavenie Burlivá jar je venované životnému jubileu Gabriely Dolnej. Pôjde o vtipný príbeh ne-obyčajných ľudských životov, zasadený do príťažlivého sveta divadelných líčidiel a šatní, bude plne v rukách tohtoročnej hereckej jubilantky Gabriely Dolnej a jej protihráča Juraja Hrčku. Hra začína o 18.30 hod. večer.

SUPERFLUOUS IDENTITY IV.

piatok o 19.00, podchod AS Topoľčany

Multimediálny priestor pre súčasnú kultúru Nástupište 1–12 v Topoľčanoch si na piatok 13. novembra pripravilo výstavu SUPERFLUOUS IDENTITY IV z dielne Martiny Bobriková & Oscara de Carmen. Inštalácia je sériovou výstavou, ktorá sa prvýkrát odprezentuje aj na Slovensku. Ponúka snahu autorov reagovať svojimi otázkami na miestnu situáciu. Otvorenie výstavy začne o 19.00 hodine v podchode stanice, potrvá do 12. decembra 2015.

Koncert Jamestown

piatok o 21.00, Retro Café pub Topoľčany

Jamestown je kapela na čele s Itchom Pčelárom, ktorá ponúka piesne popretkávané príbehom – Divadlo Bláznov je projekt do divadelných sál, ale teraz ideme do klubov s akusticky upravenými piesňami. Akustické mini Divadlo Bláznov v Retro Pube zahrá pesničky z albumu aj mimo neho.

Mini Exotika

nedeľa od 9.00, OV SCHZ Topoľčany

V nedeľu do Topoľčian zavíta ukážka živočíšnej exotiky. Burza prebehne od 9.00 hod. rána až do 16.00 hod. popoludní. Na podujatí budete môcť vidieť množstvo rôznych druhov pavúkov, hmyzu, hlodavcov, ale aj plazov či hadov.

Modrá Ruža

nedeľa o15.00, Dom kultúry Partizánske

V priestoroch Domu kultúry v Partizánskom v nedeľu prebehne galaprogram interpretov – seniorov okresnej súťaže v speve slovenských evergreenov MODRÁ RUŽA. Hudobné podujatie sa uskutoční v nedeľu 15. novembra 2015 o 15.00 ho­dine.

Koncert Kollárovci

nedeľa o 18.00, PKO Nitra

Do Nitry zavíta známa skupina Kollárovci, ktorá funguje už roku 1997. Zoskúpenie kapely tvoria piati členovia, z toho traja sú bratia Kollárovci. V nedeľu v priestoroch PKO predstavia overené klasiky, ale aj piesne z nového albumu Môj život je muzika.

Môže vás zaujímať:

Topoľčany zaplnili lampióny šťastia: AKO to na Margarétke vyzeralo?

Predčasný vianočný darček v podobe Nedvědovcov: Zavítajú k nám české legendy!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM