Dávid Hrdý Futbal

Topoľčanec Vestenický zažiaril: Zaujíma sa o neho slávny AS Rím!

Odchovanec topoľčianskeho futbalu Tomáš Vestenický zaujal známy taliansky futbalový klub AS Rím. Záujem tohto klubu si vyslúžil najmä po jeho výborných výkonoch na MS v Spojených arabských emirátoch.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčanec Vestenický zažiaril: Zaujíma sa o neho slávny AS Rím!
Zdroj: TASR

Líder talianskej futbalovej ligy si všimol 17 ročného Tomáša Vestenického, momentálne útočníka FC Nitra po jeho vydarenom pôsobení na MS v Spojených arabských emirátoch. O tomto záujme informujú aj viaceré talianske médiá.

Topoľčanec Tomáš Vestenický na šampionáte sedemnásťročných strelil už 4 góly. Svojim futbalovým umením zaujal skauta AS Rím Waltera Sabatiniho. Tomáš strelil dva góly Hodnurasu a v druhom zápase A-skupiny dvakrát skóroval do siete Spojených arabských emirátov.

Svojimi presnými zásahmi tak významne dopomohol slovenskému tímu k postupu do osemfinále kde nastúpia slovenskí mladíci proti Uruguaju. Kvality Tomáša Vestenického sú podľa portálu ilussidiano.net sú predovšetkým v jeho „čuchu na góly“. V priloženom videu si môžete pozrieť jeho krásny gól, ktorý dal v zápase proti Spojeným arabským emirátom.

Gól Tomáša Vestenického na MS v SAE
1
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM