Katarína Jankeje Futbal

Topoľčany hostili Nitru: Na štadióne Vojtecha Schotterta sa odohrali až dva zápasy

Séria prípravných stretnutí pred začiatok jarnej časti pokračuje. Na umelom trávniku na štadióne Vojtecha Schotterta privítali Topoľčany tímy dorastu z Nitry. Áčko si zahralo s dorastom do 19 rokov, naši mládežníci zase s hráčmi do 17 rokov.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčany hostili Nitru: Na štadióne Vojtecha Schotterta sa odohrali až dva zápasy
Zdroj: TASR

Áčkové mužstvo MFK Topoľčany si v rámci prípravy na domácej pôde zmeralo sily s dorasteneckými talentami FC Nitra do 19 rokov. Zápas mal pomerne jasný priebeh, našim chlapcom sa podarilo po prvých 45 minútach vytvoriť slušný dvojgólový náskok, ktorý si postrážili až do posledného hvizdu rozhodcu. Zverenci Michala Caránka tak zdolali v príprave mladé talenty FC Nitra U-19 3:1.

Na štadióne Vojtecha Schotterta sa odohraj aj druhý duel s Nitrou. Topoľčianski dorastenci do 19 rokov si zahrali s tímom klubu FC Nitra do 17 rokov. Ten však dopadol pre naše talenty zle. V prvej časti hry dokázali s hosťami držať tempo (0:1), no v druhom polčase si súper z Nitry schuti zastrieľal. Topoľčiansky dorast do 19 rokov podľahol tímu FC Nitra U-17 vysoko 0:4.

MFK „A“ – FC Nitra U-19 3:1 (2:0)

góly za MFK : Hrebík 2, Remeň

zostava MFK : Križma – Sipos, Rusinko, Remeň, Poluch – Chrenko (46. Buček), Rybanský – Hrebík, Švajlen, Baláž – Grman (60. Chrenko)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM