Katarína Jankeje Šport

Topoľčany podľahli Bardejovu: Favorit nás nešetril

Po domácom zápase s hokejovou "18" sa v nedeľu naši chlapci predstavili na ľade Bardejova. Ten ako favorit zápasu nakoniec Žochárov prevalcoval o 5 gólov.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčany podľahli Bardejovu: Favorit nás nešetril
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Dobrý výkon, ktorý predviedli hráči Topoľčian v piatkovom zápase proti slovenskej „18“ vzbudzoval nádeje na poriadny súboj medzi našimi chlapcami a domácim Bardejovom. Prvá tretina patrila súperovi, už v druhej minúte otvoril skóre Saliji, na 2:0 pre domácich zvýšil v 19. minúte Sabol. Napriek nepriaznivému výsledku po prvých 20 minútach sa Topoľčanci vzchopili a v druhej tretine znížili na 1:2 zásluhou Dobrého. Rozhodlo sa až v poslednej časti hry, Bardejov pritlačil a do topoľčianskej bránky vsietil štyri presné strely. Žochári po boji nakoniec prehrali vysoko 1:6.

Bardejov sa ziskom plného počtu bodov posunul na prvú priečku v tabuľke, naši chlapci sa prepadli na nepríjemné 9. miesto. V stredu prvá liga pokračuje svojim 16. kolom, Topoľčany o 17.30 hodine doma privítajú kvalitnú Detvu, ktorá v priebežnom hodnotení šliape Bardejovu na päty.

HC 46 Bardejov – HC Topoľčany 6:1 (2:0, 0:1, 4:0)

Góly: 2. Samir Saliji (Segľa), 19. Sabol (Garip Saliji, Takáč), 46. Garip Saliji, 46. Vaško (Cútt), 47. Kohutiar (Sabol, Garip Saliji), 55. Garip Saliji (Hopkovič) – 24. Dobry (Hudec)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM