Katarína Jankeje Rôzne

Topoľčianske kúpalisko cez víkend praskalo vo švíkoch: Padne rekord v návštevnosti?

Obľúbené topoľčianske kúpalisko počas horúceho víkendu praskalo vo švíkoch. Návštevníci, ktorí zavítali počas dvoch voľných dní, sa dajú rátať v tisícoch.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčianske kúpalisko cez víkend praskalo vo švíkoch: Padne rekord v návštevnosti?
Zdroj: TASR

Letné kúpalisko v Topoľčanoch otvorilo svoje brány pre obyvateľov mesta a turistov s príchodom prvých teplých dní. Na rozdiel od predošlého víkendu, horúčavy, pred ktorými náš okres varovali i meteorológovia sa však tento víkend naozaj dostavili a plocha kúpaliska sa zaplnila do posledného miesta.

,,Za poslednú sobotu a nedeľu bolo 3 780 kúpajúcich," uviedol pre náš portál Viliam Herda, správca Letného kúpaliska v Topoľčanoch. Ide o sľubný začiatok sezóny, keďže v minulom roku sa prišlo na topoľčianske kúpalisko schladiť iba 24 000 návštev­níkov. Pre porovnanie, v roku 2013 to bolo viac ako 47-tisíc.

V priestoroch kúpaliska si návštevníci môžu okrem kúpania sa vo viacerých bazénoch, užiť aj rozmanité športové aktivity. „Na kúpalisku sú k dispozícií fitness cvičebné prvky, ako aj trampolína pre dospelých a deti, či stolnotenisové stoly,“ informovala Alžbeta Melicherová z Mestského úradu v Topoľčanoch. Tento rok si dokonca v niektorých dňoch môžete zacvičiť novinku Aquafitness. Viac o športových možnostiach si prečítate v našom článku: Letné kúpalisko v Topoľčanoch s novinkou: ČO všetko na nás čaká počas prázdnin?

Čítajte aj:

Letné kúpalisko so zmenami: TOĽKOTO zacvakáme za lístky po novom!

TÁTO info vás zaručene poteší: Voda na Duchonke je vhodná na kúpanie!

Tropické horúčavy útočia: AKO proti nim bojujú Topoľčanci?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM