Dávid Hrdý Hádzaná

Topoľčianski hádzanári posilňujú káder: Známe sú tri nové tváre!

Topoľčiansky hádzanársky klub sa už pripravuje na nadchádzajúcu sezónu. Hráči absolvovali sústredenie v Piešťanoch. Známe sú už aj niektoré nové posily, ktoré prichádzajú do Topoľčian.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčianski hádzanári posilňujú káder: Známe sú tri nové tváre!
Zdroj: TASR

Tréner Ivan Pompoš môže pre nasledujúcu sezónu rátať s tromi novými hráčmi. Ivan Kucharík podpísal s Topoľčanmi zmluvu na dva roky. Po rokoch strávených v ŠKP Bratislava prestupuje do Topoľčian. „Po šiestich rokoch strávených v ŠKP Bratislava, kde sa mi skončila platnosť kontraktu, som cítil potrebu zmeny dresu.Navyše, topoľčiansky klub netají vysoké ambície a ja už mám chuť získať v extralige nejakú medailu. Myslím si, že s Topoľčanmi sa mi táto možnosť reálne otvára," povedal Ivan Kucharik.

Dvadsaťpäťročná spojka patrí medzi najlepších kanonierov ligy a pochádza z Martina. Má už aj reprezentačné skúsenosti, za ktorú odohral 13 zápasov. „Vynikajúco! Ivan je výborná spojka a dobrý strelec!“, napísal na oficiálnej facebookovej stránke klubu mladý topoľčiansky talent Ladislav Cigáň.

Topoľčany svojimi solídnymi výkonmi potešili minulú sezónu topoľčianskych fanúšikov. Tím zložený zo skúsených hráčov v kombinácií s mladšími neraz roztlieskali zaplnenú halu. Do final four sa síce neprebojovali, no sezóna sa hodnotila pozitívne. A ambiciózne budú aj tento rok. Svedčí o tom aj angažovanie ďalších dvoch posíl Borisa Siváka a Ukrajinca Kolju Melnika.

Káder ešte nie je uzavretý. Do Topolčian by mali prísť ďalšie posily, no konkrétne mená klub zatiaľ nezverejňuje. „Rysujú sa aj ďalšie zmeny, chceme sa posilniť, ale o konkrétnych menách budem môcť hovoriť až vtedy, keď budú ich príchody isté. Topoľčany už v minulom ročníku hrali dobrú hádzanú, v blížiacej sa sezóne chceme družstvo z hernej stránky posunúť o stupienok vyššie," informoval na stránke slovakhandball.sk tréner Ivan Pompoš.

Foto:Ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM