Katarína Jankeje Šport

Topoľčianski hokejisti s novou posilou: V mužstve si zachytá bronzový medailista!

Super správa, ktorá poteší nejedného fanúšika. Topoľčany získali atraktívnu posilu, na poste brankára sa v tejto sezóne predstaví len 20-ročný medailista z majstrovstiev sveta.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčianski hokejisti s novou posilou: V mužstve si zachytá bronzový medailista!
Zdroj: TASR

Fanúšikovia topoľčianskeho hokeja majú dôvod na radosť. Klub oznámil novú hosťujúcu tvár na poste brankára. Pôjde len o 20-ročného Daniela Gibla. „Narodil v Ilave, ale hokejovo patrí extraligovému tímu MHC Martin, s ktorého vedením sa podarilo dotiahnuť administratívne formality ohľadom jeho hosťovania v našom klube,“ informuje vedenie HC Topoľčany na svojich oficiálnych stránkach.

Daniel pôsobil posledné dve sezóny v prestížnej kanadskej juniorskej lige OHL a známym sa stal ako náhradník Denisa Godlu počas vlaňajších majstrovstiev sveta hráčov do 20 rokov, na ktorých sme získali bronzové medaile.

V tejto sezóne mu nevyšiel zahraničný angažmán vo Fínsku a preto prijal ponuku od trénera Miroslava Nemčeka na pôsobenie v topoľčianskom klube.“ Gibl sa zúčastnil už dvoch duelov – proti Považskej Bystrici a Liptovskému Mikulášu, ako náhradník brankára Hala.

Môže vás zaujímať:

Topoľčianski futbalisti bez bodu: Doma nestačili na Nemšovú

Hádzanárske boje pokračujú: Naši chlapci nestačili na Prešov

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM