Katarína Jankeje Šport

Totálny debakel topoľčianskych hráčov: Liptovský Mikuláš nám nedovolil ani gól!

Prvá liga mala v piatok na programe stretnutia 29. kola. Naši hokejisti si skrížili hokejky s tímom Liptovského Mikuláša, ktorý nás totálne prevalcoval.

Ilustračný obrázok k článku Totálny debakel topoľčianskych hráčov: Liptovský Mikuláš nám nedovolil ani gól!
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Už tradične sa v piatok odohrali zápasy prvej ligy, Topoľčany sa predstavili na ľade Liptovského Mikuláša. Domáci predviedli skvelý skok do zápasu, keď už v prvej minúte otvorili skóre. Do konca úvodnej tretiny trafili našu bránku ešte raz. Diváci ďalšiu presnú strelu videli až v 38. minúte, Liptovský Mikuláš odskočil našim chlapcom už na rozdiel troch gólov. Posledná časť hry nepriniesla zmenu, aj napriek šanciam z našej strany sa Topoľčany nedokázali ani v závere duelu presadiť. Naopak, domáci stihli ešte dvakrát prekonať nášho brankára, Liptovský Mikuláš tak zaslúžene zvíťazil nad Topoľčanmi 5:0.

Zverenci trénera Svätopluka Kosíka sa v hodnotení nepohli, už niekoľko týždňov im patrí deviata priečka. Chlapci si v ďalšom kole opäť nezahrajú doma, o body sa pobijú na ľade Považskej Bystrice, ktorá sa nachádza na 11. mieste.

MHk 32 Liptovský Mikuláš, a.s – HC TOPOĽČANY 5:0 (2:0, 1:0, 2:0)

Góly: 1. Roháč (Trochta, Oravec), 7. Holiga (Kuric, Moravčík), 38. Klimčík (Roháč), 43. Števuliak (Bartík), 45. Bartík (Kuric, Nitriansky)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM