Katarína Jankeje Krimi

Tragédia v Topoľčanoch: Štefana (†25) zachytilo auto, mladík na mieste zomrel!

Veľká tragédia sa odohrala v našom meste. Nehoda sa skončila smrťou Štefana (†25).

Ilustračný obrázok k článku Tragédia v Topoľčanoch: Štefana (†25) zachytilo auto, mladík na mieste zomrel!
Zdroj: Policajný zbor SR

K dopravnej nehode došlo vo štvrtok 26. novembra, krátko pred 19.00 hod. večer v Topoľčanoch. „30-ročný vodič osobného motorového vozidla Peugeot 5008 z doposiaľ nezistených príčin pravou prednou časťou vozidla zachytil chodca, kráčajúceho po tej istej strane. 25-ročný Štefan z Topoľčian dôsledkom nárazu utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ uviedla Božena Bruchterová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

„U vodiča bola dychová skúška na alkohol negatívna. U nebohého chodca bude prípadné požitie alkoholu zisťované pri pitve,“ pokračovala Bruchterová.

Ako ďalej informovala, presná príčina dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania. Polícia upozorňuje, že chodci a cyklisti, ako by si vôbec neuvedomovali alebo nechceli pochopiť, že sú tí najzraniteľnejší.

Polícia neustále apeluje na túto skupinu ľudí a informuje o dôležitosti nosenia reflexných prvkov. Farebné či reflexné oblečenie, osvetlený bicykel, to sú veci, ktoré by mali byť samozrejmosťou a prispievajú k bezpečnosti na cestách. Aj v tomto prípade úplne zbytočne vyhasol ďalší ľudský život.

Môže vás zaujímať:

Obrovská tragédia: Pri nehode prišli o život dvaja ľudia (†63, †51) z Ripnian, Topoľčanec (58) v nemocnici!

FOTO z miesta tragédie: Štefan(25) prišiel o život
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM