Katarína Jankeje Krimi

Tragická dopravná nehoda v okrese si vyžiadala obeť: Zbytočne vyhasol život ženy (†57)!

V okrese Topoľčany sa zrazili dve osobné vozidlá. Pri dopravnej nehode vyhasol život ženy (†57), zvyšní účastníci boli prevezení do nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku Tragická dopravná nehoda v okrese si vyžiadala obeť: Zbytočne vyhasol život ženy (†57)!
Zdroj: Policajný zbor SR

Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala len niekoľko desiatok metrov od známej obce Radošina zahynula jej obyvateľka. „33-ročná vodička Škody Fábia, idúca smerom na Piešťany predbiehala traktor a pravdepodobne sa nestihla včas zaradiť do svojho jazdného pruhu. V protismere sa čelne zrazila so Škodou Fábia,“ uviedla Renáta Čuháková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

Vodiči aut boli po havárií hospitalizovaní, spolujazdkyňa však také šťastie nemala. „Vodička šedej Fábie a 43-ročný vodič Fábie bielej farby boli po nehode so zraneniami prevezení do nemocnice. 57-ročná spolujazdkyňa z Fábie na mieste dopravnej nehody svojim zraneniam podľahla,“ pokračuje Čuháková.

Okolnosti dopravnej nehody prešetrujú topoľčianski policajti. Vyšetrovateľ Policajného zboru už začal trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia a ublíženia na zdraví.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM