Katarína Jankeje Krimi

Únos i krádež: Polícia pátra po TÝCHTO mužoch (64, 36) a žene (37)

Krádež, zanedbanie povinnej výživy, ale i únos. Toto sú dôvody, pre ktoré polícia v našom meste žiada o pomoc pri hľadaní troch osôb – dvoch mužov a jednej ženy. Nevideli ste ich?

Ilustračný obrázok k článku Únos i krádež: Polícia pátra po TÝCHTO mužoch (64, 36) a žene (37)
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia v Topoľčanoch žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po troch osobách. „Na 64-ročného Emila Grmana z Tvrdomestíc vydal Okresný súd v Topoľčanoch príkaz na zatknutie pre zločin únosu. Hľadaný sa v mieste svojho trvalého pobytu nezdržiava a jeho súčasný pobyt nie je známy,“ informovala Renáta Čuháková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

Ako ďalej uviedla hovorkyňa, policajti taktiež pátrajú po hľadanom Martinovi Barienčíkovi z obce Oslany v okrese Prievidza. „Hľadaný 36-ročný Martin Barienčík je dôvodne podozrivý zo spáchania trestného činu zanedbania povinnej výživy. V mieste svojho trvalého pobytu sa nezdržiava a úmyselne sa skrýva, nakoľko vie, že mu hrozí trestné stíhanie“.

Do tretice polícia pátra po nezvestnej Andree Palovej z Topoľčian. „Na 37-ročnú Andreu Palovú vydal okresný súd Bratislava III. Príkaz na zatknutie pre prečin krádeže. Hľadaná by sa mala zdržiavať na rôznych miestach v Bratislave,“ dodala Čuháková.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM