Katarína Jankeje Rôzne

Urgentná výzva z topoľčianskej karanténky: Sme plní, potrebujeme pomoc od ľudí!

Množstvo psov má v týchto dňoch smolu. Topoľčiansky útulok totiž hlási opäť plný stav. Topoľčancov pracovníci prosia o pomoc.

Ilustračný obrázok k článku Urgentná výzva z topoľčianskej karanténky: Sme plní, potrebujeme pomoc od ľudí!
Zdroj: Dnes24.sk

Situácia ohľadne psov na ulici je v našom meste a okrese kritická. Miestna karanténna stanica má v súčasnosti úplne plný stav. Aj napriek tomu, že o viacerých nahlásených psoch na ulici vedia, pomôcť nemôžu. Vyzývajú preto ľudí, aby podali pomocnú ruku.

Útulok nestíha

Súrne prosíme o dočasky, psíkov je toľko, že ich nemáme kam dávať ani nestíhame brat. Naozaj sa nenájde garáž, pivnica, či dvor, kde by mohli byt, kým sa niečo neuvoľní alebo nenájde iné riešenie? Len za posledný týždeň sme prijali 8 nových psíkov a ďalších 7 je hlásených! A do toho nepočítame každodenné telefonáty ako sa ľudia sťahujú na byt a psikovia ostali na dvore sami odkázaní na milosť alebo nemilosť susedov alebo ich jednoducho vypustia na ulicu,“ informujú pracovníci Topoľčianskej karanténnej stanice.

Dočasná opatera pomôže

Na oficiálnej facebook stránke Karanténna stanica Topoľčany nájdete aktuálny prehľad veľkého množstva psov na dlhodobú adopciu. V našom albume sa nachádza iba niekoľko z nich. Poprípade môžete pomôcť formou dočasnej opatery. Najrýchlejšiu pomoc potrebujú psíkovia, ktorí nemajú kam ísť a hrozí, že opäť skončia na ulici. Karanténa stanica vám v takom prípade všetko potrebné ako veterinárne ošetrenia a krmivo zabezpečí.

Oblčenenie na podporu psov

Podporiť topoľčiansku karanténku sa dá aj formou zakúpenia špeciálnych tričiek a tielok, ktorých dizajn bol unikátne navrhnutý na pomoc nechceným psom z nášho útulku. Kompletné fotogalérie, informácie o možnosti adopcie, či finančnej podpory hľadajte na facebook stránke: Karanténna stanica Topoľčany, alebo na telefónom čísle: 0907 177 633.

Foto: Karanténna stanica Topoľčany

Psíci na adopciu, či dočasnú opateru
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM