Katarína Jankeje Hádzaná

Úspešná premiéra nového trénera Jakubičku: Hádzanári jednoznačne zdolali Košice

Fanúšikovia netrpezlivo očakávali nástup nového trénera Dezidera Jakubičku po nečakanom odvolaní Ivana Pompoša. Premiérový zápas pod vedením nového kouča skončil víťazne, Košice na našich chlapcov nestačili.

Ilustračný obrázok k článku Úspešná premiéra nového trénera Jakubičku: Hádzanári jednoznačne zdolali Košice
Zdroj: YouTube.com

Slovenská extraliga pokračovala cez víkend svojim 11. kolom. Topoľčianski fanúšikovia netrpezlivo očakávali na premiérový nástup nového kormidelníka Dezidera Jakubičku. Ten na lavičke trénera nedávno vystriedal Ivana Pompoša, jeho vyjadrenie k odvolaniu si prečítate v článku: Horúca novinka: Vedenie klubu nečakane odvolalo trénera hádzanárov Ivana Pompoša!

V 11. kole Topoľčany na domácej pôde privítali mužstvo MHK Košice. Extraligový zápas bol na oboch stranách počas prvej časti hry vyrovnaný, do šatní sa išlo za stavu 16:14. V druhom polčase už úradujúc vicemajster začal na palubovke jasne dominovať. Do konca riadneho hracieho času domáci odskočili hosťom na rozdiel siedmych gólov. Topoľčany nakoniec zdolali Košice jednoznačne 36:29.

Okrem nového trénera, debutový zápas za Topoľčany absolvoval aj nový hráč Alen Kulenovič. Rodák z Bosny a Hercegoviny bol vo svojom prvom stretnutí autorom jednej presnej strely. Výhrou sa Topoľčany dotiahli s počtom bodov na vedúci Prešov, majster z východu má však k dobru ešte jeden extraligový duel.

Zápas zhodnotil aj nový tréner Jakubička: „Snažím sa do družstva po malých krokoch zabudovať nové veci. Bude to otázka niekoľkých mesiacov, nepôjde to zo dňa na deň. Nehovorím však, že by mužstvo nepodávalo doteraz dobré výkony,“ informoval kouč vo videu.

Kompletné vyjadrenie trénera aj so zostrihom zápasu nájdete vo videu!

HK Agro Topoľčany – 1. MHK Košice 36:29 (16:14)

Najviac gólov: Klačanský 7/2, Ivanycia 6, Žilinčík a Sivák po 4 – Fuňak a Kučer po 8, Ľoch 6. Rozhodovali: Mandák – Rudinský, vylúčení: 3 – 1, 7 m hody: 2/2 – 5/2

Video: Anton Kondrla

HK Topoľčany - Košice
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM