Katarína Jankeje Kultúra

V Nemčiciach budeme po roku plesať v štýle oldies: Čo nás na obľúbenom podujatí čaká?

Nemčice budú 16. januára dejiskom obľúbeného plesu s témou odlies. Tradične bude pre návštevníkov pripravený bohatý kultúrny program. Čo nás čaká?

Ilustračný obrázok k článku V Nemčiciach budeme po roku plesať v štýle oldies: Čo nás na obľúbenom podujatí čaká?
Zdroj: Dnes24.sk

Po roku sa milovníci plesovej zábavy a štýlu oldies môžu tešiť. V priestoroch Kultúrneho domu v Nemčiciach opäť prebehne obľúbený Oldies ples.

V sobotu 16. januára zabávať návštevníkov známeho podujatia bude skupina Gin Tonic. Na benefičnej akcii vystúpia špeciálni hostia, a to Zuzana Šebová a Michal Kubovčík. Svoje schopnosti na akcii predvedie gymnastický oddiel DonalGym Ludanice.

Organizátori mysleli na všetko, pre návštevníkov bude pripravená teplá večera, množstvo občerstvenia v podobe švédskych stolov a baru. Výťažok z blížiaceho sa podujatia poputuje na charitatívne účely. Lístky na ples zakúpite v cestovnej agentúre M-Tour v Topoľčanoch alebo na telefónom čísle 0918 370 158.

Aj v Topoľčanoch budeme v januári plesať vo veľkom, čaká nás Umelecký ples, či tradičný Mestský ples. Kompletný zoznam podujatí nájdete v článku: Pozrite si to v predstihu: PREHĽAD blížiacich sa populárnych plesov v Topoľčanoch

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM