Katarína Jankeje Šport

Vážny i zábavný nábor s vĺčikom Goooly: Topoľčiansky zimák bude dejiskom podujatia Deti na hokej

Slovenský zväz ľadového hokeja v spolupráci s klubom HC Topoľčany organizuje pre deti aj rodičov podujatie Deti na hokej. Nebude chýbať ani špeciálny hosť v podaní známeho maskota.

Ilustračný obrázok k článku Vážny i zábavný nábor s vĺčikom Goooly: Topoľčiansky zimák bude dejiskom podujatia Deti na hokej
Zdroj: TASR

Projekt Deti na hokej štartuje svoj prvý ročník sériou dvadsiatich podujatí v rôznych mestách Slovenska. Slovenský zväz ľadového hokeja ide podporovať vznik pravidelných náborových aktivít postupne vo všetkých hokejových kluboch na Slovensku. Hlavným cieľom podujatia je zvýšiť členskú základňu v najmladšej kategórii a vytvoriť tak zdravé športové konkurenčné prostredie.

Deti na hokej je určené pre deti od 5 do 10 rokov a ich rodičov. Vstup na špeciálne športové podujatie je zdarma. O zábavu na ľade sa postará vĺčik GOOOLY.

Ako informuje topoľčiansky klub, potrebnú výbavu tvoria korčule (organizátori vedia požičať), prilba (akákoľvek), zimné rukavice, teplé oblečenie a dobrá nálada. Deti si z podujatia odnesú diplom, upomienkové predmety, ale aj teplý čaj a občerstvenie na zahriatie a v neposlednom rade i skvelé zážitky.

Na zúčastnenie sa nie je potrebná žiadna registrácia vopred, podujatie sa uskutoční v nedeľu 21. februára 2016 na Zimnom štadióne so začiatkom o 14.30 hod. Kompletné informácie nájdete na webe Deti na hokej.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM