Katarína Jankeje Hádzaná

VIDEO: Legenda Martin Valent prekvapivo skončil v topoľčianskom tíme, pozrite si emotívne lúčenie!

Topoľčiansky hádzanársky tím opúšťa ďalšie veľké meno. Martin Valent sa rozhodol nečakane ukončiť svoje dlhoročné pôsobenie v klube.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Legenda Martin Valent prekvapivo skončil v topoľčianskom tíme, pozrite si emotívne lúčenie!
Zdroj: TASR

Toto naozaj prekvapilo všetkých fanúšikov hádzanej. Nečakane opustil tím HK Topoľčany Martin Valent. „Oznamujem všetkým priaznivcom hádzanej, že ma už na palubovke neuvidia, nakoľko sme sa s klubom dohodli na ukončení spolupráce. Hádzanú som hral pre vás ľudí a dúfam, že som vás niekedy na tej palubovke potešil. Urobil som, myslím, po mojom návrate zo zahraničia niečo pozitívne pre tento klub a vybojovali sme spolu znovu pre AGRO medaile, ktoré nám už nikto nevezme,“ uviedol hráč na facebook stránke Hanball Topoľčany.

V kádri sa neobjavil ani v rámci posledného víkendového zápasu proti Pezinku. Žochári v ňom jednoznačne zdolali súpera 45:25, keď v polovici vyhrávali už 20:12. Pred začiatkom sa Martin „Čučo“ Valent rozlúčil s mužstvom, ako aj s vernými topoľčianskymi fanúšikmi. K odchodu sa vyjadril klub na svojej oficiálnej stránke: „Touto cestou mu chceme poďakovať a zaželať všetko len to dobré.

HK Agro Topoľčany – ŠHK Agrokarpaty Pezinok 45:25 (20:12)

Najviac bodov: Ivanicja 7, Pupík 6, Ďurček a Hlinka po 5, Žilinčík 5/1 – Balogh a Féder po 5, D. Baďura ml. 5/1

Môže vás zaujímať:

Sen o finále Pohára sa rozplynul: Topoľčanci v odvete nestačili na silný Prešov

Foto: ilustračné

Video: Anton Kondrla

Martin Valent sa lúči s hádzanou a tímom
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM