Katarína Jankeje Rôzne

VIDEO: Topoľčianske mažoretky tancovali pod Eiffelovkou!

Na mažoretky z topoľčianskeho súboru TOSUMA čakala sladká odmena za hodiny driny a tréningov. Okrem pozvania do čokoládovne v mestečku Bracieux, dievčatá navštívili Blois a Paríž. Aby toho nebolo málo, mažoretky sa predviedli aj pod Eiffelovkou!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Topoľčianske mažoretky tancovali pod Eiffelovkou!
Zdroj: YouTube.com

Majiteľ čokoládovne Max Vauché ešte vo februári tohto roku pozval na Francúzskom plese v Topoľčanoch 15 členiek súboru TOSUMA na oslavu Sviatku čokolády v Bracieux. S manželkou a mnohými ľuďmi každý rok pripravuje benefičný program pre obyvateľov mesta, pričom výťažok z akcie putuje na rôzne charitatívne účely.

Tohtoročného podujatia sa zúčastnil aj súbor TOSUMA z Topoľčian. „Mali sme tú česť byť súčasťou tejto skvelej akcie. Výťažok z programu venujú vždy konkrétnemu chorému dieťatku a jeho rodine. Dávajú im takýmto spôsobom veľa pozitívnej energie a podporu od všetkých zúčastnených,“ prezradila nám Helena Kobidová, vedúca súboru TOSUMA.

Ako pokračuje trénerka, nezostalo iba u toho: „Hodiny poctivých tréningov neboli márne. Francúzi boli nadšení naším programom. Za odmenu nám ukázali krásny kráľovský zámok Chambord, mesto Blois a historické centrum Paríža.“ Dievčatá sa rozhodli spečatiť fantastický výlet tancom, a to dokonca pod Eiffelovou vežou. Ak ste zvedaví ako mažoretky reprezentovali Topoľčany vo Francúzsku, pozrite si video z výletu.

Foto: Helena Kobidová

Mažoretky vo Francúzsku fotky
8
Galéria
Mažoretky vo Francúzsku
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM