Katarína Jankeje Kultúra

Vo štvrtok začína na Duchonke hudobný ošiaľ: Tri dni plné koncertov známych kapiel

Duchonka zažije snáď najhudobnejší víkend za celé letné obdobie. Okrem Fresh festu v známej rekreačnej oblasti vo štvrtok odštartuje Music Summer fest, ktorý bude plný slovenských legiend.

Ilustračný obrázok k článku Vo štvrtok začína na Duchonke hudobný ošiaľ: Tri dni plné koncertov známych kapiel
Zdroj: TASR

Obľúbená séria známych hudobných festivalov na Duchonke pokračuje aj tento rok vo veľkolepom štýle. Už vo štvrtok 30. júla na veľkej pláži odštartuje festival Music Summer Duchonka.

Fest začína vo štvrtok

Behom troch dní sa návštevníci môžu tešiť na poriadnu dávku slovenskej hudby. „O poriadny festivalový warm-up sa postará okrem osvedčených stálic ako Horkýže Slíže, Slobodná Európa, Karpina, Zóna A či Konflikt aj žijúca (a momentálne aj hrajúca) punková družina Ine Kafe na čele s Vratkom Rohoňom. Federálny pozdrav spoza rieky Moravy tento rok prinesie kultový Divokej Bill,“ uvádza sa v pozvánke.

Le Payaco či Kali

Piatok a sobota bude patriť slovenskej hudobnej „klasike“, na pódiu si zahrajú Polemic, Desmod, Peter Bič Project, Le Payaco, Billy Barman, Smola a hrušky. Predstavia sa aj Helenine oči, Zoči voči, The Paranoid, či Kali. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na populárne lokálne talentované kapely, ktoré prehliadku toho najlepšieho z domácej hudby už tradične otvárajú.

V tento víkend sa na Duchonke koná aj druhý hudobný festival, ktorý prebehne v areáli Hrádza. Podrobné informácie nájdete v našom článku: Koniec mesiaca bude stáť za to: Na jednom mieste vystúpia desiatky českých a slovenských kapiel

Čítajte aj:

Topoľčianske hody sa blížia: Pivkári, toto info neprehliadnite!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM