Katarína Jankeje Futbal

Výprask vo Veľkom Mederi: Futbalisti inkasovali sedem gólov!

Topoľčany sa cez víkend pobili o ligové body s Veľkým Mederom. Skóre síce otvorili naši chlapci, no z vysokej výhry sa nakoniec tešili domáci.

Ilustračný obrázok k článku Výprask vo Veľkom Mederi: Futbalisti inkasovali sedem gólov!
Zdroj: TASR

Tretia liga západ pokračovala svojím 29. kolom. Hráči Topoľčian sa predstavili na trávniku kvalitného MFK Veľký Meder. Úvod stretnutia patril našim chlapcom. Po vydarenej šanci v 12. minúte otvorili skóre na 1:0 zásluhou Polucha. Domáci však začali vyvíjať tlak a už v 18. minúte gólom z hry dorovnali na 1:1. Do konca prvého polčasu sa súperovi podarilo prekonať nášho brankára ešte dvakrát, do šatní sa tak išlo za stavu 3:1.

Zmena strán topoľčianskym futbalistom strelecky nepomohla. Aj napriek snahe sa chlapcom nepodarilo dobiť domáci svätyňu. Na druhej strane však tím Veľkého Medera spustil stíhaciu jazdu, behom 45 minút nás za chyby vytrestal štyrikrát. Topoľčany napokon domácim podľahli vysoko 1:7.

Zverenci trénera Michala Caránka sa nachádzajú na 10. mieste v priebežnom hodnotení. Súťaž bude pre nich pokračovať opäť cez víkend, doma privítajú tretie Gabčíkovo.

MŠK Veľký Meder – MFK Topoľčany 7:1 (3:1)

Góly: 18. Obert, 26. Gamkrelidze, 45. Čtvrtníček, 49. Szabó, 68. Rozsa, 73. Pisár, 88. Rožník, – 12. Poluch

Čítajte tiež:

VIDEO nabité emóciami: Hádzanári Topoľčian získali bronz!

VIDEO: Červená karta chlapcov nabudila, Leviciam vpálili štyri góly!

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM