Rastislav Búgel Správy

Zavíta k nám podpredseda vlády Robert Kaliňák: Odovzdá protipovodňové vozíky aj pre obce z nášho okresu!

Takmer tri desiatky protipovodňových vozíkov odovzdá podpredseda vlády a minister vnútra SR Robert Kaliňák. Ten sa vyberie na návštevu do nášho kraja.

Ilustračný obrázok k článku Zavíta k nám podpredseda vlády Robert Kaliňák: Odovzdá protipovodňové vozíky aj pre obce z nášho okresu!
Zdroj: TASR

„Podpredseda vlády a minister vnútra SR Robert Kaliňák odovzdá v piatok 9. októbra 2015 protipovodňové prívesné vozíky pre obce a mestá v Nitrianskom kraji,“ informuje Marta Fabianová z tlačového odboru kancelárie ministra vnútra SR.

Odovzdávanie pre 29 obcí v Nitrianskom kraj z okresov Nitra, Topoľčany a Zlaté Moravce sa uskutoční o 11:00 v Nitre na Svätoplukovom námestí.

Vozík dostanú obce a mestá: Jelenec, Kolíňany, Lužianky, Nitra, Nová Ves nad Žitavou, Veľké Zálužie, Vráble, Dvorany nad Nitrou, Horné Obdokovce, Hrušovany, Chrabrany, Kovarce, Kuzmice, Ludanice, Práznovce, Solčany, Urmince, Beladice – Malé Chrašťany, Choča, Kostoľany pod Tríbečom, Ladice, Neverice, Sľažany, Slepčany, Tesárske Mlyňany, Vieska nad Žitavou, Zlaté Moravce, Zlatno a Žitavany.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM