Lucia Lauková Správy Rôzne

Žena z Topoľčian tvrdí, že na obale cigariet uvidela fotku svojho umierajúceho otca

Žena z Topolčian tvrdí, že na obale cigariet, ktorý má varovať fajčiarov pred zdravotnými problémami, je použitá fotografia jej umierajúceho otca.

Ilustračný obrázok k článku Žena z Topoľčian tvrdí, že na obale cigariet uvidela fotku svojho umierajúceho otca
Zdroj: TASR

V rozhovore pre tvnoviny.sk povedala Zuzana z Topoľčian, že je presvedčená, že na fotografii na obale cigariet, je jej umierajúci otec. Nemá však vedomosť o tom, že by jej otec dal na snímanie takejto fotografie súhlas.

Pravdu a vysvetlenie pritom hľadá od minulého roka, kedy otca prvýkrát na fotografii spoznala. Našla na nej viacero čŕt na hlave a tvári, ktoré majú byť potvrdením jej hypotézy. Podľa zistení tvnoviny.sk ležal otec pani Zuzany posledné 4 mesiace v nitrianskom hospici. Hospic odmieta fakt, že by fotografia vznikla v ich zariadení. „Fotografia, na ktorej je pacient s orotracheálnu kanylou rozhodne nemohla vzniknúť v našom zariadení, pretože v našom zariadení takýchto pacientov nehospitalizu­jeme,“ znie vyjadrenie hospicu pre tvnoviny.sk.

Vo svete pani Zuzana z Topoľčian nie je jediná, kto údajne spoznal svojich príbuzných na fotografii obalu od cigariet. Povinné obrázkové varovania, ktoré prikazuje používať smernica z dielne Euróspkej komisie, platia v celej Európskej únii.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM