Katarína Jankeje Rôzne

Zisťovali sme za vás: AKO budú zabezpečené problematické úseky v prvý školský deň?

Naše ratolesti opäť zasadnú do školských lavíc. Isté problémy na frekventovaných úsekoch sa bohužiaľ dajú očakávať. Opýtali sme sa náčelníka mestskej polície kde a kedy budú hliadky posilnené.

Ilustračný obrázok k článku Zisťovali sme za vás: AKO budú zabezpečené problematické úseky v prvý školský deň?
Zdroj: Dnes24.sk

Za pár dní opäť štartuje nový školský rok ako aj pre základné, tak i pre stredné školy. Príslušníci mestskej polície v Topoľčanoch celoročne zabezpečujú bezpečnosť chodcov, najmä detí počas ranného príchodu do škôl na najfrekventova­nejších miestach. Najkritickejším dňom je práve prvý školský deň, z toho dôvodu bude kontrola v stredu 2. septembra ešte posilnená.

„V súčinnosti so štátnou políciou budeme vykonávať dozor v blízkosti dvoch priechodov cez komunikácie a to na ulici Bernolákovej v blízkosti Základnej školy Škultétyho a na Ulici Krušovskej za starým cintorínom, ide o priechod využívaný k Základnej škole Gogoľovej,“ informoval náš portál Ľudovít Duša, náčelník Mestskej polície v Topoľčanoch.

Ako ďalej uviedol, posilnená kontrola prebehne od 07,20 hod. až do 10,30 hodiny. Zvyšné problémové lokality budú pokryté príslušníkmi Policajného zboru Slovenskej republiky. „Ostatné najfrekventova­nejšie priechody bude zabezpečovať štátna polícia,“ dodal na záver Duša.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM