Katarína Jankeje Samospráva

Zlá robota ohrozuje zdravie: Protišmykový náter na lávke je fuč!

Radosť z novej lávky netrvala dlho. Po sťažnostiach ohľadne šmykľavosti sa na drevenú časť naniesol náter. Ten poslúžil naozaj len krátko.

Ilustračný obrázok k článku Zlá robota ohrozuje zdravie: Protišmykový náter na lávke je fuč!
Foto: Katarína Jankeje

Lávka, na ktorej realizáciu bolo vyčlenených 98-tisíc eur z rozpočtu, pribudla v meste len pred pár mesiacmi. Netrvalo dlho a na pešej lávke medzi ulicami Palkovičova a Gorkého sa začali objavovať prvé problémy. Viacerí občania sa sťažovali na hrozbu úrazu v daždivom počasí, keďže na drevených doskách sa šmýka. Mesto sa rozhodlo zabezpečiť podlahu protišmykovým náterom. Ten sa však olúpal rýchlosťou svetla.

Pri našej návšteve sme sa opýtali okoloidúcich na ich názor. „No veru, ten náter pomohol, nešmýkalo sa. Ja s manželom sme dôchodcovia a keby padneme, tak máme veľké ťažkosti. Nechcem si ani predstaviť, že by som si tu zlomila nohu alebo niečo iné,“ prezradila pani Svetlana. Podľa slov primátora je výkon firmy stále v záruke, mesto tak pristúpi k reklamácií. „Protišmykový náter na lávke pre peších medzi ulicami Palkovičova a Gorkého je v reklamácii a na drevenú mostovku sa nelepia elastické protišmykové pásky,“ informuje Baláž.

Pozrite si stav lávky v našej fotogalérií!

Protišmykový náter na lávke sa odlupuje
5
Galéria
Foto: Katarína Jankeje
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM