Peter Klimant Kultúra

Zlatomoravecká kapela Inside spojila sily s Petrom Cmoríkom: Pozrite si horúcu novinku z ich dielne

Zlatomoravecké rockové zoskupenie Inside spojilo sily so známym slovenským spevákom Petrom Cmoríkom. Chalani si pre nás spoločne pripravili poriadnu pecku v podobe nového klipu k piesni Odraz duše. Pozrite si ho!

Ilustračný obrázok k článku Zlatomoravecká kapela Inside spojila sily s Petrom Cmoríkom: Pozrite si horúcu novinku z ich dielne
Zdroj: Dnes24.sk

Fanúšikovia zlatomoraveckého rocku majú dôvod na radosť. Chalani zo skupiny Inside uverejnili vo štvrtok svoj nový videoklip k piesni Odraz duše, ktorá vznikla z ich spolupráce so známym slovenským spevákom Petrom Cmoríkom.

„S Peťom Cmoríkom sme sa dohodli na spolupráci na našom krste albumu V tieni mesiaca, ktorého bol Peťo aj krstným otcom. Spolupráca bola veľmi príjemná,“ hovorí Martin Vago, gitarista a spevák kapely, ktorý prezradil, že skupina je otvorená ďalšej spolupráci s Cmoríkom, no momentálne s ním nič bližšie dohodnuté nemajú.

A o čom je ich hudobná novinka? Samotná myšlienka piesne Odraz duše sa podľa Martina zrodila pri pomyslení na deti z detských domovov. „No je tak trochu o každom z nás pretože už od útleho veku každý z nás túžil v niečom vynikať, byť obdivovaný, úspešný, inými slovami "naplniť svoj sen“, no nie každý to mal také jednoduché. Častokrát sme sa museli stretávať s podceňovaním od iných, odrádzaním, zosmiešňovaním. A jediné čo nás posúvalo v pred, bolo tvrdé úsilie a viera, že to raz vyjde," hovorí o piesni mladý gitarista.

Vo videoklipe okrem samotného Petra Cmoríka môžeme vidieť i ďalšie známe osobnosti, akými sú napríklad Jaroslav Židek, Sarah Avni, Kristína Mečko či Ladislav Molnár. Najnovší počin kapely Inside si môžete pozrieť v našej priloženej videogalérii.

Môže vás zaujímať:

Skvelá správa pre priaznivcov zlatomoraveckej hudby: Kapela Inside vydala nový album!

Foto: Kapela Inside

Kapela Inside a Peter Cmorík prichádzajú s novinkou Odraz duše
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM