Krimi

Známe kníhkupectvo v Topoľčanoch v plameňoch: TOTO sa dialo vo vnútri!

Kníhkupectvo, ktoré sídli v centre mesta zachvátil požiar. Prečítajte si, čo sa dialo vo vnútri budovy, zisťovali sme tiež, či je už známa príčina požiaru.

Ilustračný obrázok k článku Známe kníhkupectvo v Topoľčanoch v plameňoch: TOTO sa dialo vo vnútri!
Zdroj: Dnes24.sk

Topoľčianske kníhkupectvo, ktoré sídli na Obchodnej ulici, má za sebou jeden z najhorších dní. Ako nás informoval Michal Varga, hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre, v nedeľu 31. januára v jeho priestoroch vypukol požiar. „V čase šestnásť hodín a dvadsaťpäť minút boli hasiči z hasičskej stanice Topoľčany vyslaní na zásah. Išlo o požiar skladových priestoroch v predajni s knihami na prvom poschodí,“ uviedol Varga. Podľa jeho slov sa v priestoroch nikto nenachádzal.

„Z dôvodu silného zadymenia bol prieskum a aj samotný zásah vykonávaný za pomoci autonómnych dýchacích prostriedkov. Požiar sa šíril po drevených policiach na regáloch a po knihách, ktoré sa nachádzali v priestore,“ objasnil hovorca.

Zasahovalo osem príslušníkov z hasičskej stanice Topoľčany s dvoma kusmi techniky. „Pri požiari nebola žiadna osoba zranená. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania,“ dodal na záver Varga.

Môže vás zaujímať:

Hrôzostrašné FOTO z miesta nehody: Vodička BMW (46) vošla na priecestie, vlak nestihol zabrzdiť!

Vážna dopravná nehoda: Muž (25) skončil s ťažkými poraneniami v nemocnici!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM