Kultúra

2. ročník sa už pripravuje: Najväčší slovenský festival pre deti opäť otvorí svoje brány. A my vieme kedy!

Obľúbený Detský festival a veľtrh bude mať svoje repete. Po úspešnom zrode, ktorý bol v júni tohto roka, sa už kujú plány na ďalší ročník. A termín tejto detskej veselice je už známy.

Ilustračný obrázok k článku 2. ročník sa už pripravuje: Najväčší slovenský festival pre deti opäť otvorí svoje brány. A my vieme kedy!
Zdroj: Dnes24.sk

Atrakcie, vystúpenia obľúbených detských formátov a rôzne rozprávkové postavičky budú len časť z toho, čo pre vás organizátori Detského festivalu a veľtrhu chystajú. Môžete sa tešiť aj na kopec noviniek.

Sprístupnený bude celý areál s možnosťou využitia vodnej plochy na člnkovanie prípadne na rybolov . K dispozícii bude aj Nitrianska poľná železnica, pre deti samozrejme zdarma. Ďalej bude v ponuke prehliadka tradičnej školy, mliečnice, pálenice lisovne oleja, mlynov, pekárne i zimnej maštale a ďalších objektov našich predkov v Skanzene.

Budúcich hasičov a policajtov určite upútajú prehliadky a ukážky prác profesionálov, chýbať nebudú ani dobové kolotoče či zvieracia farma. V areáli nájdete aj poľnohospodárske lietadlá, helikoptéru, motory lietadiel a ďalšie exponáty dokumentujúce vývoje poľnohospodárskeho letectva na Slovensku. Expozíciu dopĺňa zbierka historických motoriek.

Najväčšie MEGA prekvapenie 2. ročníka je rozprávková cesta, ktorá vás prevedie celým areálom výstaviska prostredníctvom 10 stanovíšť, kde budú deti súťažiť spolu aj s rodičmi za darčekové predmety a prípadne sladkú odmenu.

Do kalendára si preto zaznačte 24.-26. jún 2016, kedy bude výstavisko Agrokomplex v Nitre opäť patriť deťom!

Ďalšie podrobnosti o rozprávkovej ceste aj o festivalových novinkách sa dozviete v ďalších článkoch.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

2. ročník sa už pripravuje: Najväčší slovenský festival pre deti opäť otvorí svo
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM