Dávid Hrdý Kultúra

Andrej Šeban Band vyráža na turné: Jeden z koncertov sa uskutoční aj v Topoľčanoch!

Známy slovenský hudobník, gitarista a hudobný producent vyráža so svojou kapelou na koncertné turné. Jeho súčasťou budú koncerty po 36 mestách v piatich krajinách. Na ich vystúpenie sa môžu tešiť aj Topoľčanci. Do nášho mesta zavítajú v novembri.

Ilustračný obrázok k článku Andrej Šeban Band vyráža na turné: Jeden z koncertov sa uskutoční aj v Topoľčanoch!
Zdroj: TASR

Andrej Šeban Band v Topoľčanoch

V Topoľčanoch by sa mal koncert uskutočniť na konci novembra.„Koncert Andreja Šebana je dohodnutý na 27. 11. 2013 v kinosále Spoločenského domu, zatiaľ predbežne. Poriada ho súkromná umelecká agentúra. Momentálne sa pripravuje zmluva o koncerte a prenájme kinosály“ , informoval pre náš portál Topoľčany 24 riaditeľ MsKS Topoľčany Rudolf Chovanec.

Andrej Šeban Band je formácia vedená hudobným fanúšikom známym skladateľom, producentom a spevákom Andrejom Šebanom. Ďalší členovia kapely sú Daniel Špiner (klávesy), Peter Rusňák (basgitara) a Michal Fedor (bicie).

Na svojom turné vystúpia tiež v Rakúsku, Českej republike či v Maďarsku. Odznejú známe piesne ako Odkaz alebo Bezvetrie, ktoré si diváci budú môcť vychutnať v upravených aranžmánoch.

Kto je Andrej Šeban?

Päťdesiatjeden ročný Andrej Šeban ja autorsky podpísaný pod nahrávkami takých hudobných ikon ako je Paľo Hammel, Marika Gombitová, Deža Ursínyho, Janka Ledeckého, Jaroslava Filipa či Richarda Müllera.

Autorsky spolupracoval taktiež so skupinami Hex, Collegium musicum či banskobystrickou kapelou Sto múch. Šeban je bývalým členom hudobnej formácie Demikát, Banket a Free faces. Na svojom konte má aj niekoľko sólových albumov ako napríklad Čo dom dal (1993), Bezvetrie (2000) či Sklony (20008).

Zdroj: Global 24/webnoviny.sk

Andrej Šeban Band
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM