Katarína Jankeje Hádzaná

Bolestná strata bodov i druhého miesta: Chlapci bojovali, no na Prešov to nestačilo!

Aj napriek silnému výkonu, ktorý predviedli naši chlapci na palubovke Prešova sa im nepodarilo zvíťaziť. Strata bodov nás posunula za Hlohovec.

Ilustračný obrázok k článku Bolestná strata bodov i druhého miesta: Chlapci bojovali, no na Prešov to nestačilo!
Zdroj: TASR

Nadstavbová časť sa pomaly blíži k svojmu záveru. Chlapci sa po vydarenom domácom zápase predstavili na palubovke Prešova, lídra najvyššej súťaže. Úvod stretnutia bol pomerne vyrovnaný, naši hráči dokázali s domácimi neustále držať krok, na konci prvého polčasu dokonca zaslúžene vyhrávali 14:13. Zmena strán súperov naštartovala, behom niekoľkých minút stihli otočiť skóre, Topoľčanci sa však nevzdávali a po 20 minútach bol stav stále nerozhodný (25:25). O výhre Prešova rozhodla záverečná desaťminútovka, kde si domáci vytvorili potrebný náskok a vedenie už do konca hry z rúk nepustili. Tatran Prešov tak napokon zdolal Topoľčany 35:31.

Stratou bodov sa chlapci opäť posunuli na tretie miesto, nakoľko Hlohovec v domácom stretnutí nezaváhal a po výhre nad Šaľou zobral plný počet bodov. Práve v Hlohovci zverenci trénera Dezidera Jakubičku budú hrať najbližšie, už v sobotu 28. marca sa môžu fanúšikovia tešiť na snáď najatraktívnejší duel kola.

Tatran Prešov – HK Agro Topoľčany 35:31 (13:14)

Najviac gólov: Číp 7, Rábek 5, Antl 5/1 – Polakovič 7/2, Slaninka 6, Kucharik 5

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM