Katarína Jankeje Kultúra

Čakajú nás Dni regiónu: Na čo všetko sa môžeme tešiť?

K jeseni neodmysliteľne patrí aj tradičné podujatie Topoľčianske dni regiónu. Behom dvoch dní sa v našom meste uskutočnia rôzne workshopy, výstavy, súťaže či koncerty. Pozrite si kompletný program.

Ilustračný obrázok k článku Čakajú nás Dni regiónu: Na čo všetko  sa môžeme tešiť?
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Topoľčany budú cez víkend (17. – 18. október) dejiskom už tradičného podujatia Dni regiónu 2014 v rámci prezentácie mesta a obcí v oblasti ľudového umenia, remesiel a ľudových tradícií. Program sa rozbehne v piatok o 14.00 hodine, v Dome kultúry prebehne zaujímavý workshop s názvom Topoľčany vo vrstvách vekov. Návštevníci sa popri prednáške môžu zastaviť aj na tzv. Topoľčianskej koštovke, 25 vystavovateľov ponúkne ochutnávku až 300 druhov vína. Piatkový program ukončí Jožka Šmukař s cimbalovou muzikou a vystúpenie študentov Súkromného konzervatória Dezidera Kardoša.

Sobotný program otvorí od 16.00 hodiny druhý workshop História a súčasnosť regiónu a odkaz pre budúcnosť. Súčasťou bude aj prezentácia obcí nášho regiónu a členov Klastra. Hudobne podujatie uzavrie dychová hudba Nadličanka, DJ Paľo Bujna a vystúpenie saxofonistu Rudyho Gogu.

Foto: ilustračné

Dni regiónu
1
Galéria
Dni regiónu
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM