Správy

Cestujete vlakom? Výluka na jednom z úsekov, k dispozícii bude náhradná doprava

Pokiaľ na svoju prepravu využívate služieb vlakového spojenia, zbystrite pozornosť! Železničiari totiž informujú o plánovanej výluke na jednom z úsekov.

Ilustračný obrázok k článku Cestujete vlakom? Výluka na jednom z úsekov, k dispozícii bude náhradná doprava
Zdroj: TASR

Ako informuje ŽSR, Železnice Slovenskej republiky budú dňa 7. apríla 2018, v čase od 7.50 h do 12.10 h, realizovať výlukové práce v úseku Topoľčany – Ludanice.

“V rámci tejto výluky sa v uvedenom medzistaničnom úseku zrealizuje zváranie koľajníc a naváranie. Dôvodom prác je odstraňovanie defektoskopických chýb. Práce vykonajú ŽSR vlastnými personálnymi kapacitami,“ informujú Železnice Slovenskej republiky.

Na dotknutom úseku je jednokoľajová trať. Vzhľadom na to budú cestujúci prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje dopravca ZSSK.

“ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach,“ dodáva na záver ŽSR.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM