Katarína Jankeje Rôzne

Cévečko v turnajovom ošiali: O medaile zabojovali deti, ale i dospelí

Topoľčianske Centrum voľného času je známe svojou bohatou ponukou aktivít, ktoré prebiehajú či už počas školským dní alebo prázdnin. Posledná akcia Neseď doma! Príď si zahrať ping-pong prilákala deti, no v turnaji zápasili aj dospelí.

Ilustračný obrázok k článku Cévečko v turnajovom ošiali: O medaile zabojovali deti, ale i dospelí
Zdroj: Dnes24.sk

Zábavno-športové podujatie Neseď doma! Príď si zahrať ping-pong zorganizovalo združenie Máme radi Topoľčany v spolupráci s Centrom voľného času v Topoľčanoch. Bolo určené pre deti a mládež, tí si tak mohli vybrať z aktivít, ktoré ponúka Cévečko a stráviť pritom príjemný čas s rovesníkmi aj počas školského voľna. „O tom, že deti túto možnosť dobre využili svedčí aj pestrá účasť vo viacerých športových odvetviach, v ktorých deti v priebehu dňa súťažili,“ informuje Ivan Valko, riaditeľ Centra.

Turnaje prilákali aj dospelých

Súťažilo sa v stolnom tenise, šachu, stolnom futbale a stolnom hokeji. Hráči boli rozdelení do kategórií podľa veku, do turnaja sa zapojili žiaci základnej školy, ale i dospelí nadšenci. Tí najšikovnejší získali medaile, no sladká odmena a dobrý pocit z príjemne stráveného času napokon čakala na všetkých účastníkov športového dňa v Cévečku v Topoľčanoch.

Poukázať na význam Centra

Myšlienkou podujatia bolo predovšetkým pripraviť pre deti príjemné strávenie voľného času aj cez školské voľno. "Rovnako tak sme však chceli aj poukázať na dôležitosť inštitúcie Centra voľného času v našom meste. A to ako centra, ktoré ponúka možnosti širokého vyžitia pre deti a mládež, či už cez viaceré krúžkové činnosti, rovnako tak aj voľné aktivity, ktoré sú v ňom neustále k dispozícii,“ popisuje bližšie zmysel akcie Lukáš Grežďo, člen organizačného združenia Máme radi Topoľčany.

Víťazi stolnotenisového turnaja

  • v najmladšej kategórii 1. stupňa: 1. Dušan Dunka 2. Patrik Verbytskiy 3. Miloš Wolf
  • v kategórií starších žiakov: 1. Kristián Grozanič 2. Sebastián Babčan 3. Michal Wolf
  • v najstaršej kategórii:1. Alexander Riabov 2. Lukáš Grežďo 3. Lukáš Kráľ

Víťazi stolnofutbalového turnaja:

  • 1. Lukáš Kráľ 2. Kristián Grozanič 3. Patrik Verbytskiy

Čítajte tiež:

Dobrodružstvo pre deti: V Centre voľného času budú pátrať po magickom poklade!

Foto a text: Alexander Riabov

Deti si užili turnaje a zábavu
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM