Rôzne

Chytajte foťáky a zvečnite krásy Topoľčian! Radnica pripravila zaujímavú súťaž

Amatérski i profesionálni fotografi sa môžu do 31. marca zapojiť do fotografickej súťaže, ktorú vyhlásila v týchto dňoch topoľčianska radnica. Ich úlohou bude zachytiť krásy a zaujímavosti Topoľčian.

Ilustračný obrázok k článku Chytajte foťáky a zvečnite krásy Topoľčian! Radnica pripravila zaujímavú súťaž
Zdroj: Dnes24.sk

Ako pripomínajú organizátori, prvý ročník súťaže s názvom Topoľčany v obrazoch je určený všetkým, ktorí zachytávajú svojím fotoobjektívom krásy mesta a zaujímavé momenty zo života jeho obyvateľov.

Súťažiť sa bude v kategóriách deti a mládež do 16 rokov, účastníci nad 16 rokov a profesionálni fotografi. Témou sú momenty zo života obyvateľov mesta a krajinná fotografia, architektúra a street foto.

O víťazoch jednotlivých kategórií rozhodne odborná porota, ich práce budú zverejnené na webovom sídle a facebookovom profile mesta Topoľčany. O absolútnom víťazovi súťaže potom rozhodnú hlasujúci. „Cieľom súťaže je propagovať zaujímavosti Topoľčian prostredníctvom fotografií obyvateľov i návštevníkov nášho mesta. Veríme, že zverejnené práce budú inšpiráciou na výlety pre mnohých ľudí, ktorí krásy a pohostinnosť Topoľčian ešte neobjavili,“ skonštatovali organizátori.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM