Kultúra

Cigánski diabli vystúpia v Topoľčanoch. Na čo sa môžete tešiť?

Populárna formácia Cigánski diabli už onedlho štartuje svoje celoslovenské turné. V rámci neho sa zastaví na skok aj v Topoľčanoch. Pôjde u unikátnu medzinárodnú hudobnú a dokonca aj tanečnú show.

Ilustračný obrázok k článku Cigánski diabli vystúpia v Topoľčanoch. Na čo sa môžete tešiť?
Zdroj: Webnoviny.sk

Formácia Cigánski diabli odštartuje 19. novembra turné, v rámci ktorého sa predstaví v 17 slovenských mestách. Do Topoľčian prídu potešiť cigánskou hudbou 26. novembra.

Pôjde u unikátnu medzinárodnú hudobno-tanečnú šou s tanečníkmi Totta Ovidia, sólistu Cirque du Soleil. V programe vystúpi aj speváčka Vanessa Šarközi a nebude chýbať ani špeciálne tanečné sólo Silvie Šarközi. Všetky koncertné skladby 90-minútového programu vznikli špeciálne pre tento spoločný projekt.

Orchester Cigánski diabli je osemčlenný súbor, ktorý od prvého verejného vystúpenia zaznamenal obrovský ohlas nielen u publika, ale aj u hudobnej kritiky.
Za sebou majú napríklad vystúpenia v prestížnych koncertných sálach ako je Berlínska filharmónia či Istanbulský Is Sanat, ale predstavili sa aj v Južnej Kórei, Anglicku, Austrálii, Kanade, Japonsku alebo Číne. Na svojom konte majú štyri albumy, pričom zatiaľ posledný Adagio & Furioso vydali v roku 2010.

Cigánski diabli
1
Galéria
Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM