Katarína Jankeje Kultúra

Čo bude premietať naše kino v novembri? Pozrite si kompletný PROGRAM

Kino v Topoľčanoch po dlhšej prestávke opäť funguje na plné obrátky. V zrekonštruovanej sále bude divákom premietané množstvo zaujímavých filmov. Pozrite si kompletný program na november.

Ilustračný obrázok k článku Čo bude premietať naše kino v novembri? Pozrite si kompletný PROGRAM
Zdroj: TASR

Kino otvorilo svoje brány po rozsiahlej rekonštrukcii na konci októbra. Ak ste zvedaví ako nová kinosála vyzerá, prečítajte si náš článok: Modernizácia kina za vyše 100-tisíc eur sa vyplatila: Po lístkoch zdarma sa len tak zaprášilo! Na mesiac november pracovníci topoľčianskeho kina pripravili naozaj pestrú ponuku filmových snímkov. Stačí si len vybrať.

Program kina na november:

4. – 9. november

  • utorok, streda (4. – 5. november) o 19,00 h. – NEBO NIE JE VÝMYSEL – skutočný príbeh štvorročného Coltona, ktorý po ťažkej operácii tvrdí, že bol v nebi, zatiaľ čo lekári bojovali o jeho život (slovenské titulky, nevhodné pre maloletých do 12 rokov
  • štvrtok, piatok (6. – 7. november) o 19,00 h. – JOHN WICK – Keanu Reeves a Willem Dafoe sľubujú štýlovú akčnú jazdu, aká v kine dlho nebola. Obaja sú nájomní zabijaci, starí a dobrí priatelia a teraz sa postavia proti sebe (české titulky, nevhodné pre maloletých do 15 rokov)
  • piatok (7. november) o 17,00 h. – LÁSKA NA VLÁSKU – na kráľovskom hrade sa princ Matej cíti ako väzeň. Otec ho prinúti zasnúbiť sa s princeznou Beatrix, ktorú nemiluje (slovenská verzia, nevhodné pre maloletých do 12 rokov)
  • sobota, nedeľa (8. – 9. november) o 17,00 h. – ŠKATULIACI – mladý hrdina strávil väčšinu svojho života pod zemou. Vychovávali ho škriatkovia. A práve ti teraz potrebujú od neho pomoc, pretože s ich domom to nevyzerá znova nádejne (slovenský dabing vhodné pre všetky vekové skupiny)
  • sobota, nedeľa (8. – 9. november) o 19,00 h. – INTERSTELLAR – červie diery a alternatívne dimenzie, v ktorých sa skupina výskumníkov rozhodne cestovať do neznáma s nádejou, že nájdu niečo, čo pomôže zachrániť náš svet, v ktorom dochádza jedlo, voda aj zdroje energie (slovenské titulky, nevhodné pre maloletých do 12 rokov)

11. – 16. november

  • utorok, streda (11. – 12. november) o 19,00 h. – ČO S LÁSKOU – v roku 1984 boli Amanda a Dawson spolužiakmi na strednej škole. Pochádzali z odlišných sociálnych pomerov, napriek tomu medzi nimi vznikla priam osudová láska (české titulky, nevhodné pre maloletých do 12 rokov)
  • piatok, sobota (14. – 15. november) o 17,00 h. – VČIELKA MAJA – Maja, Vilko, Flip a všetci ich kamaráti sú späť! A s nimi nové príbehy, plné priateľstva, zvedavosti, kúziel, kreativity a pozitívnych hodnôt. (slovenský dabing, vhodné pre všetky vekové skupiny)
  • piatok, sobota, nedeľa (14. – 16. november) o 19,00 h. – ROZPRÁVKAR – film o jedinečnom, ale svojim spôsobom mnohým z nás zažívanom „banálnom“ príbehu. Príbeh muža medzi dvomi ženami, príbeh o vášni, túžbe, podvode, klamstve a večnom odpustení. (česká verzia, nevhodné pre maloletých do 12 rokov)

18. – 23. november

  • utorok, streda (18. – 19. november) o 19,00 h. – GET ON UP – PRÍBEH JAMESE BROWNA – film je venovaný životu a osudu speváka a hudobného skladateľa Jamese Browna. Jeho skladby zásadne ovplyvnili i zvuk súčasného repu a hip hopu. (české titulky, nevhodné pre maloletých do12 rokov)
  • štvrtok, piatok (20. – 21. november) o 19,00 h. – FALOŠNÍ POLIŠI – akčne ladená komédia prináša príbeh dvoch kamarátov, ktorí sa rozhodnú prezliecť za policajtov. (slovenské titulky, nevhodné pre maloletých do 12 rokov)
  • piatok, sobota (21. – 22. november) o 17,00 h. – WINX CLUB THE MYSTERY OF THE ABBYS – animovaná rozprávka, vhodné pre všetky vekové skupiny
  • sobota, nedeľa (22. – 23. november) o 19,00 h. – F U R Y – Brad Pitt v akčnom dramatickom príbehu z druhej svetovej vojny. (slovenské titulky, nevhodné pre maloletých do 12 rokov)

25. – 30. november

  • utorok, streda (25. – 26. november) o 19,00 h. – JIMMYHO TANČIAREŇ – pred vypuknutím občianskej vojny v Írsku otvoril oddaný a odvážny aktivista Jimmy Gralton na írskom vidieku tanečnú sálu. Popularita Jimmyho tančiarne rástla a postupne sa stala miestom revolučných myšlienok. (české titulky, nevhodné pre maloletých do 12 rokov)
  • štvrtok, piatok (27. – 28. november) o 19,00 h. HRY O ŽIVOT: DROZDAJKA – 1. ČASŤ – Katniss Everdeenová sa stáva symbolom masového odporu proti všemocnému Kapitolu. Ale prezident Snow sa len tak ľahko nevzdá a Katniss sa ocitne v obrovskom nebezpečenstve. (české titulky, nevhodné pre maloletých do 12 rokov)
  • piatok, sobota (28. – 29. november) o 17,00 h. – TUČNIAKY Z MADAGASCARU – objavte tajomstvo skrytých vtáčích agentov v globálnej špionážnej hre: Skipper, Kowalski, Rico a Private. Táto elita sa spojí s tajnou organizáciou „Severný vietor“, ktorú vedie najlepší z agentov. (slovenský dabing, vhodné pre všetky vekové skupiny)
  • piatok, sobota, nedeľa (28. – 30. november) o 19,00 h. – ŠÉFOVIA NA ZABITIE 2 – Nick, Dale a Kurt majú už plné zuby toho, ako sa musia podlizovať vlastným šéfom, preto sa jedného dňa rozhodnú stať sa svojimi vlastnými pánmi a začnú podnikať na vlastnú päsť. (slovenské titulky, nevhodné pre maloletých do 12 rokov)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM