Katarína Jankeje Rôzne

Čo budete robiť počas víkendu? Prehľad ako šitý pre Topoľčancov, ktorý vám hneď dodá inšpiráciu

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže náš špeciálny prehľad, ktorý je ako šitý pre Topoľčancov a ľudí z okolia.

Ilustračný obrázok k článku Čo budete robiť počas víkendu? Prehľad ako šitý pre Topoľčancov, ktorý vám hneď dodá inšpiráciu
Zdroj: Dnes24.sk

AGRO CUP 2016

piatok, sobota, Športová hala Topoľčany

Topoľčancov čaká bohatá nádielka medzinárodných duelov, už v piatok 22. januára sa v priestoroch Športovej haly uskutoční vôbec po prvý raz Agro cup 2016, na ktorom bude mať zastúpenie nielen Slovensko, ale aj Rakúsko či Maďarsko. Turnaj potrvá až do sobotného večera, kompletný rozpis zápasov nájdete v článku: Topoľčany budú hostiť medzinárodný turnaj v hádzanej: Zažite množstvo atraktívnych du­elov

1. liga: HC Topoľčany – HK Spišská Nová Ves

piatok o 18.00, Zimný štadión Topoľčany

V piatok o 18.00 hod. na fanúšikov hokeja čaká poriadne atraktívny duel o postupové ôsme miesto do play-off. Topoľčanci doma privítajú Spišskú Novú Ves, ktorá na našich hráčov stráca len tri body.

Ples Červeného kríža

piatok, Dom kultúry Topoľčany

Víkend so sebou opäť prinesie viacero možností na plesové vyžitie sa. V piatok bude topoľčiansky Dom kultúry patriť Červenému krížu. Návštevníkov bude počas večera zabávať známa hudobná skupina DISK.

Maškarný bál

sobota, Dom kultúry Solčany

Skupina DISK v okrese zahrá a zaspieva aj v sobotu. V priestore Domu kultúry v Solčanoch prebehne Maškarný bál, kde okrem zábavy a dobrého jedla budú zažijete aj rôzne masky.

Poľovnícky ples

sobota, Dom kultúry Topoľčany

V sobotu budú plesať v Topoľčanoch poľovníci. O tradične dobrú náladu počas celého večera sa postará hudobná formácia PROFIL, zaspievať si budete môcť aj s ľudovou hudbou Ľ. Broďániho. Podujatie začína o 19.00 hod.

Detský karneval

sobota o 15.00, Dom kultúry Práznovce

Dom kultúry v Práznovciach bude dejiskom Detského karnevalu s diskotékou. V sobotu 23. januára sa od 15.00 hodiny môžete s deťmi zabaviť na moderovanom programe s rôznymi súťažami, pre najmenších bude pripravené aj obľúbené bludisko. Organizátori mysleli na všetko, nebude chýbať ani občerstvenie a kopec zábavy počas detskej disco.

ALL STARS víkend

sobota, nedeľa, Zimný štadión – Nitra Aréna

Štvrtý januárový víkend bude v hokejovej Tipsport lige patriť exhibičným podujatiam, ktoré bude hostiť Nitra. Podľa vzoru zámorskej NHL sa v sobotu pod Zoborom uskutoční draft do štyroch tímov, v nedeľu je na programe špeciálny Zápas hviezd.

Pocta Eve KOSTOLÁNYIOVEJ

nedeľa o 18.30, Divadlo Andreja Bagara – Veľká sála, Nitra

Spomienka na 40. výročie smrti Evy Kostolányiovej, hviezdy prvej veľkosti na nebi populárnej hudby v 60. a 70. rokoch minulého storočia. Veľkolepo koncipovaný koncert v podaní Art Music Orchestra a jeho sólistov. Osobitý punc programu dodáva aj náš špičkový a svetoznámy Spevácky zbor Lúčnica, ktorý svojím vokálnym podielom na koncertoch obohatí audiovizuálne koncipované návraty k speváckej originalite Evy Kostolányiovej. Program moderujú Nora Turancová a Martin Jurčo.

Môže vás zaujímať:

Podujatie, ktoré poteší topoľčianske deti: Vybláznite ratolesti na fašiangovej bavenici

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM