Katarína Jankeje Správy Správy

Čo vyrastie namiesto zbúraného autocvičiska? V Topoľčanoch developer postaví nové obchodné centrum!

V Topoľčanoch budeme mať čoskoro o jedno obchodné centrum viac. Vyrastie na mieste dopravného ihriska na ulici M. Benku.

Ilustračný obrázok k článku Čo vyrastie namiesto zbúraného autocvičiska? V Topoľčanoch developer postaví nové obchodné centrum!
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Už niekoľko dní si mohli Topoľčanci všimnúť búracie práce v areáli bývalého detského autocvičiska na ulici M. Benku, oproti LIDL-u. Ako sa nám podarilo zistiť, v horizonte niekoľkých mesiacov vznikne v tejto lokalite nové nákupné centrum s viacerými obchodmi. Informovala o tom na svojich stránkach developerská skupina InterCora, ktorá bude stáť za vybudovaním a prenájom plochy.

Projekt, podľa daných informácií, by mal byť hotový ešte počas jesene 2016. Topoľčanci tu budú môcť nakupovať v obchodoch ako Deichmann, Takko, Okay Elektro, Dráčik, či Pepco. Z vizualizácie je jasné, že firma počíta s minimálne šiestimi nájomcami.

InterCora, ako uvádza na svojom webe, je česká developerská skupina, ktorá pôsobí na trhu od roku 1991. Zaoberá sa výstavbou a prenájmom najmä pre maloobchod. O stanovisko sme požiadali aj vedenie mesta Topoľčany, do uzávierky redakcie sme odpoveď neobdŕžali.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM