Katarína Jankeje Rôzne

Deň zdravia sa blíži: Zistite svoju hladinu cholesterolu či cukru v krvi!

Chceli by ste si nechať vyšetriť hladinu cholesterolu, cukru či overiť kvalitu pitnej vody? V stredu máte jedinečnú možnosť zistiť veľa vecí o svojom zdraví, ako aj o prevencii rôznych chorôb. A zadarmo.

Ilustračný obrázok k článku Deň zdravia sa blíži: Zistite svoju hladinu cholesterolu či cukru v krvi!
Zdroj: Dnes24.sk

Dom kultúry bude v stredu hostiť zaujímavú akciu Topoľčiansky deň zdravia: Zdravie je nenahraditeľný poklad. Od 9.00 hodiny ráno sa začne odborný program, ktorý bude obsahovať bezplatné vyšetrenia na prevenciu a podporu zdravia, ako napríklad stanovenie hladiny cholesterolu, krvného tlaku či cukru. Okrem toho je v ponuke vyšetrenie materských znamienok alebo meranie vnútorného tuku. Môžete sa tiež dozvedieť aj podstatnú informáciu o tom čo pijete – overenie kvality vašej pitnej vody.

Druhá časť podujatia sa bude zameriavať na prevenciu. Dozviete sa základné rizikové faktory civilizačných chorôb, odborníci poradia v oblasti zdravej výživy. Samozrejme nebude chýbať ani sprievodný program, v priestoroch Domu kultúry sa uskutoční prezentovanie mobilnej hasičskej a záchrannej činnosti či ukážka poskytovania prvej pomoci.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM