Dávid Hrdý Futbal

Futbalisti doma stále neporazení: S prehrou od nás odchádzalo aj Nové Mesto nad Váhom

Zdá sa, že topoľčianski futbalisti majú tento rok našliapnuté naozaj dobre. Zvíťazili v ďalšom domácom zápase a pripísali si ďalšie cenné body. V tabuľke síce s 13 bodmi figurujú na šiestom mieste, ale iba o skóre pred ďalšími štyrmi tímami, ktoré majú zhodný počet bodov.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti doma stále neporazení: S prehrou od nás odchádzalo aj Nové Mesto nad Váhom
Zdroj: Dnes24.sk

Vo futbalovo slabšom zápase bola herná prevaha domácich citeľná. Úvod zápasu začal vlažne. Prvá šanca prišla zo strany hostí. Kutaj svojou strelou minul Slámovu bránku. Zápas pokračoval vo viac menej statickom tempe a v strede ihriska.

Sláma mal opäť prácu po strele Jansa v 24. minúte. Do konca polčasu mali ešte gólovú príležitosť domáci Otočka, no mieril len do hosťujúceho brankára a Gajdoš svojou strelou tesne míňal brvno.

V druhom polčase Gajdoš v 66. minúte výborným obranným zákrokom zabránil ďalšiemu prieniku Žáka. O pár minút neskôr v bránkovisku trafil Šlosár do ruky brániaceho Ravasa a bol z toho pokutový kop. Ten s prehľadom premenil domáci kapitán Baláž – 1:0.

Ďalší gól na seba nenechal dlho čakať. Už o niekoľko minúť po premenenej jedenástke opäť zaútočili Topoľčanci. Baláž poslal výborný center do bránkoviska, ktorý prešiel až na Remeňa. Ten si loptu výborne spracoval a spoza obrancu prízemnou strelou nedal brankárovi šancu – 2:0.

MFK Topoľčany - AFC Nové Mesto nad Váhom 7.9.2013
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM