Dávid Hrdý Hádzaná

Hádzaná aj v televízií: Zápas proti Košiciam si budeme môcť pozrieť už budúci týždeň!

Radostná správa pre všetkých fanúšikov topoľčianskej hádzanej! Extraligové zápasy budeme môcť sledovať aj v pohodlí našich obývačiek. Slovenský zväz hádzanej sa na vysielaní zápasov dodhodlo s televíziou Slovak sport TV. Sledovať tak môžeme zápasy mužskej aj ženskej najvyššej súťaže.

Ilustračný obrázok k článku Hádzaná aj v televízií: Zápas proti Košiciam si budeme môcť pozrieť už budúci týždeň!
Zdroj: Dnes24.sk

Zmluva, ktorú podpísal Slovenský zväz hádzanej (SZH) s televíziou Slovak Sport Tv má platnosť do 31.12.2015. Podľa tejto zmluvy sa SZH zaväzuje udeliť vysielacie práva tejto televízií na zápasy na území Slovenskej republiky.

Zároveň sa Slovak Sport TV zaväzuje zabezpečiť výrobu a vysielanie týchto stretnutí. O prenosy zápasov našich najvyšších hádzanárskych súťaží sa SZH snažilo už dlhšiu dobu. Po neúspešnom projekte Slovenskej televízie v podoe programu STV 3 sa však našla alternatívna.

Spokojný je aj prezident SZH Jaroslav Holeša.„Sme presvedčení, že je to dobrá správa pre slovenskú športovú verejnosť. Po krachu projektu STV 3 je tu v podobe Slovak Sport TV opäť športový kanál, ktorý dokáže prinášať športovým priaznivcom duely z domácich súťaží. Televízny fanúšik bude mať vďaka našej spolupráci možnosť sledovať každý týždeň dva zápasy z našej mužskej extraligy, resp. zo ženskej WHIL. Hádzanárske súťaže majú slovenským fanúšikom čo ponúknuť a veríme, že si hádzanú na televíznych obrazovkách skutočne vychutnajú“, povedal pre stránku slovakhandball.sk Jaroslav Holeša.

Najbližšie zápasy v priamom prenose si budeme môcť pozrieť v dňoch 26. a 27. septembra. Vo štvrtok je na programe ďalšie kolo WHIL, kde uvidíme atraktívny zápas medzi Slovan Duslo Šaľa a Iuventou Michalovce. Začiatok bude o 16:45 hodine. V premiére televíznych zápasov uvidíme aj topoľčianskych hádzanárov! Tí nastúpia 27. septembra o 18:00 hodine proti Košiciam.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM