Katarína Jankeje Rôzne

Halloween zavíta aj do Topoľčian: PREHĽAD strašidelných akcií na tento víkend

Halloween. Mnohí tento americký sviatok neobľubujú, pravdou však je, že oslavy plné strašidiel, horovoých kostýmov sa stávajú čoraz viac populárnymi. Pripravili sme pre vás preto prehľad naj „strašidených“ podujatí pre deti i dospelých, ktoré môžete cez víkend zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Halloween zavíta aj do Topoľčian: PREHĽAD strašidelných akcií na tento víkend
Zdroj: TASR

Oslavy Halloweenu sa pomaly stávajú tradíciou už aj na Slovensku. Zvyk pripadajúci na 31. október sa rozšíril z Ameriky, kde je dodnes jedným z najobľúbenejších sviatkov plný strašidelných masiek a vydlabaných tekvíc. Aj v Topoľčanoch sa môžete zapojiť do halloweenskych osláv, vybrali sme pre vás niekoľko akcií, ktoré sa cez víkend v regióne uskutočnia.

Hororová party rodiny Adamsovcov – Café Bar Sway Topoľčany (piatok a sobota)

Známa rodina Adamsovcov bude hlavnou témou Hororovej party, ktorú si pre vás pripravilo Café Bar Sway. Tešiť sa teda môžete nielen na rôznorodé masky, ale hlavne na čierne kostýmy, ktoré strašidelnú rodinku charakterizujú. Zábava odštartuje v piatok a i v sobotu od 20.00 hod.

Halloween – Happy Kids Topoľčany (sobota)

Podujatie určené deťom začne o 15.00 hodine, deti v maskách sa môžu nechať odfotiť profesionálom, či zabaviť sa na detskej diskotéke a vyskúšať si rôzne hry. Nebude chýbať ani tombola, či obľúbené maľovanie na tvár. O 18.00 hod. na všetkých čaká vyhlásenie víťaza o najlepšiu masku dňa.

Halloween – Kultúrny dom Velušovce (sobota)

Na toto podujatie vám a vašim ratolestiam stačí tekvica a dobrá nálada. V priestoroch Domu kultúry v obci Velušovce od 15.00 hod. popoludní prebehne súťaž vo vyrezávaní tej najvydarenejšej a najstrašidelnejšej tekvice. Práve tá získa od organizátorov odmenu.

Halloween zábava – Emer klub Radošina (sobota)

V Radošine budete môcť v sobotu večer stretnúť množstvo masiek a strašidelných kostýmov. Prebehne tam totiž Halloween party určená tým, ktorí chcú americký sviatok osláviť ako sa patrí, teda v kreatívnych a nápaditých maskách. Zábava štartuje o 22.00 hod. večer.

Môže vás zaujímať:

Jediná noc v roku spojí divadlo, hudbu a pozorovanie hviezd: Pri tomto musíte byť!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM