Rastislav Búgel Šport Iné športy

HC Topoľčany pred play-off: Strieborná prilba a súťaž pre divákov o auto

Základná čas I. Budiš hokejovej ligy je minulosťou. Topoľčany skončili na piatom mieste a v play-off vyzvú Skalicu. S čím prišiel klub na vyraďovaciu fázu?

Ilustračný obrázok k článku HC Topoľčany pred play-off: Strieborná prilba a súťaž pre divákov o auto
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Šesť vzájomných zápasov a vyrovnaná bilancia, k tomu 4. s piatym celkom po základnej časti. To všetko sľubuje štvrťfinálové zápolenie medzi HK Skalica a HC Topoľčany. Play-off pre nás začne na Valentína, kedy sa hokejisti predstavia v prvom zápase na ľade súpera. Domáce zápasy sú na programe 18. a 19. februára so štartom o 18:00 hodine.

Auto na víkend

Okrem hokeja sa môžu diváci tešiť aj na zaujímavú súťaž. „Každý, kto sa zúčastni domáceho zápasu a zakúpi si hokejový bulletin (pred domácim play-off zápasom v pokladni Zimného štadióna v Topoľčanoch) môže získať auto s plnou nádržou na víkend,“ informuje topoľčiansky hokejový klub na svojom webe. Losovanie prebehne počas oboch domácich zápasov HC Topoľčany.

Strieborná prilba

Play-off zápolenie bude mať aj ďalšiu príjemnú záležitosť. Tou je strieborná prilba na hlave jedného z našich hokejistov. Útočník Topoľčian zvíťazil v hlasovaní o najlepšieho hráča Budiš I. hokejovej ligy. Martin Kalináč dostal 976 hlasov. „Martin Kalináč mal v mesiaci január kvôli chorobe účasť iba na 6. zápasoch, ale v každom jednom dal gól. Bol na ľade jednoducho neprehliadnuteľný. Tento rýchly a šikovný center získal prvý mesiac v tomto roku obdivuhodných 10 kanadských bodov (6 gólov + 4 asistencie) a 5 plusových bodov. Je najproduktívnejším hráčom topoľčianskeho tímu a ocenenie mu právom patrí. Zopakoval si tak svoj triumf z minulého roka, keď ešte obliekal dres bardejovského tímu,“ informuje HC Topoľčany na svojom webe.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM