Iné športy

Hokejisti podpisujú zmluvy: Návrat Kluka z Dubnice, so zmluvou aj Pekarčík a Laššo

Topoľčiansky hokejový klub sa pripravuje na nadchádzajúcu prvoligovú sezónu. V týchto dňoch dochádza k podpisom hráčskych zmlúv.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti podpisujú zmluvy: Návrat Kluka z Dubnice, so zmluvou aj Pekarčík a Laššo
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Ambície na nadchádzajúcu sezónu 2018/2019 v I. hokejovej lige sú opäť vysoké. Po zverejnení kalendára prípravných zápasov prišiel rad aj na podpisy ďalších zmlúv. Ako informoval klub HC Topoľčany na svojom webe: „Topoľčiansky tím posilní v nasledujúcej sezóne 2018/2019 aj Michal Kluka.“ Michal Kluka naposledy pôsobil v Topoľčanoch v sezóne 2016/2017, kedy prešiel do svojho domáceho klubu MHK Dubnica. Topoľčianskym fanúšikom sa tento šikovný hokejista opäť predstaví v blížiacom sa ligovom ročníku.

Svoju hráčsku zmluvu v Topoľčanoch predĺžil odchovanec klubu Dominik Laššo. 22-ročný center má juniorské skúsenosti z tímov HK Dukla Trenčín U20 a aj HC Slovan Bratislava U20. V seniorskom tíme Topoľčian ho môžeme vidieť od ročníka 2016/2017.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

„V základnej formácii nebude nechýbať ani domáci odchovanec – 25 ročný Filip Pekarčík, ktorý okúsil v sezónach 2010/2011 a 2011/2012 aj švédsku ligu. V materskom klube sa pekne udomácnil už tretiu sezónu po sebe,“ informuje klub HC Topoľčany na svojom webe.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM